Talvisesongin kuvat

 


Moikka! ^^

Päättelin testailla tälläistä shootti-tyylistä postausta, mutta kyllä tää taitaa ihan vaan olla läjä kuvia joita en oo viälä ehtinyt minnekään muuallekaan tuuppaamaan:'D 

Tässä postauksessa esiintyy monta Camillan nukkea myäs (mm. Misha, Prince, Jude ja Tristan - aika taepainotteista eikös.. köh)


Loved ones

Paranoia & Misha













Private teacher
Romeo






What I have with you, I don't want with anyone else
Quinn & Prince








I'm yours. No returns

Ariel & Jude






I need to be touched.  By you.

Sabrina
Phoenix & Tristan







Viälä kaks kaupaspäälliskuvaa Paranoiasta c: se oli niin söpö kun tuuppasin sen lumihankeen pipo päässä! Mulla ei ookkaan ollut näin vaaleanpunaista nukkea IKINÄ!



(Noi luamet, kuinka söpöt voivatkaan olla<333)

((Ei yhtään huamaa kuka on lellilapsi))

Kiitos katselusta taas kerran ^==^!

Kommentit

  1. Voi miten ihania ;-; Jäin tuijottamaan erityisesti noita Princen ja Quinnin kahta vikaa kuvaa, ne on nii hienot että menis vaikka taustakuvasta D: Oot kyllä ihan mainio asetteluiden kanssa, saat niistä aina tosi luonnollisia ja dynaamisia! Näissä on kans ilahduttavan erilaisia talvifiiliksiä kiteytettynä.

    Arielilla ja Judella näkyy olevan hauskaa, hitsit että mä tykkään tästä kaksikosta. Paranoian ja Mishan kuvat on ihania myöskin, niistä näkee selvästi että ne kaks inspaa tosi paljon :> Toi vimonen kuva niistä on mun suosikki, molemmat näyttää nii onnellisilta!

    Niin ja sekin piti vielä sanomani että voisin vaikka syödä Romeon, se on niin kaunis! :( <3

    VastaaPoista
  2. En ookkaan tienny että sulla on blogi :O Ihanii kuvia <3 Sulla ja Camillalla on ihania nukke pareja ja kuvaat niitä tosi hienosti :) Meenkin nyt lukeen sun muita postauksia <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit