Mitä mä selitänkään?

 


Huuh!
Sestraluna täällä taas kirjottelemassa, heyy~!
En todellakaan voi sanoa että taas...

Tosiaan, mä oon nyt viimeisen, ömm...vuoden? About? Ollut vähän poissa Pullip piireistä. Mä oon kyllä julkassut kuvia - mutta ne mitä oon saanut julkastua nii on mitä luultavammin aiemmin napsittuja ja kaivelen niitä jostain gallerian perältä ähhh D:
Ja sit toki olin ihan oikeallakin tauolla - en edes muista kauanko. Liian kauan.

((Paitsi nyt tänä syksynä ja kesänä oon julkassu hei sit ihan uusiakin kuvia!! I'm back))

Mähän siis for real palailin nukkeilun pariin vasta nyt kesällä. Oon viimeinkin kuvaillut ja jopa katsellut mun nukkeja paljon enemmän, mä oon jopa tehnyt suunnitelmia mun nukkejen varalle.

Kuvassa esiintyvä nukke on Janen, ei mun! Samoin Quinn tossa ylemmässä on Janen omistuksessa.

Vaikka mulla nyt onkin suunnitelmia Pullippienkin osalle -> mun tuli myytyä about puolet mun nukkemäärästä ton tauon aikana. Säästin vaan ne joista en voi millään luopua.

Ja koska mä möin nukkeja, mulla oli rahaa ja vihdoin osaamista sekä uskallusta hankkia BJD. Näistä otuksista tulee näkymään kuvia täälläkin!!

Joo eikä se jäänyt yhteen. Mulla on peräti 6 bjd'tä atm, ja mulla on ehtinyt olemaan niitä yhteensä 7 kappaletta. Toi yksi, joka ei mulle jäänyt on nyt Janella ^-^ tai niin. Sitä yhtä pyöritellään meidän kummankin omana kun ei keksitä sille mitään.

Mä siis yksinkertaistettuna hurahdin vähän bjd piireihin. Bjd nukkeihin itsessään lähinnä. 
Niiden kuvaaminen on ihan erilaista kuin taas Pullippien, paljon helpompaa ja vakaampaa vaikkakin mun suurin nukke on lähemmäs 60cm pitkä! Puhun mun ensimmäisestä bjd nukesta, Celestinestä.

Sehän oli siis ihan selvä ja selkeä että mä hankin ihan ekana Celestinen, -> tosin ennen Celestineä ehdein ostamaan toisenkin. Joka ei sit tullut postin sekoilujen takia, ja lohdutin itseäni ostamalla toisen nuken.
Tää on oikeesti paha tapa, ei kannata alkaa siihen. Materialismilla ei saa sitä oloo pois! Kyllä mä ostin Celestinen ihan siitäkin syystä että heti hänet nähdessään tiesin neidin haluavani x)


Joo niin

Sekin että mä hurahdin bjd nukkeihin, niin täysin samaan aikaan Jane hurahti niihen. Ja ihan hel*etin paljon pahemmin.
Sehän ei siis koske pullippeihinsa ennenku mä suunnilleen pakotan sen XD
Okok vähän liiottelen
Ja koska mun kuvauskaveri ei enää teekkään kuvausreissuja, pue nukkeja, höpötä niistä ja suunnittele niitä -> mullakaan ei ollut motivaatiota pullippeihin.

Oon nyt yrittänyt tsempata itteeni ja siinä samalla Janee.


Eikä tää nyt pelkästään ollut sitä että innostuin toisista nukeista ja Jane ei ollutkaan enää samalla tavalla läsnä Pullip nukkeilussa.
Ehei, ei todellakaan.

Mä samalla kamppailin omien ongelmieni kanssa. Yhä kamppailen.
Ja ne on sellasia asioita, joita mun pitää vaan sietää ja yrittää oppia jättämään ne omaan arvoonsa. Mä haluaisin osata puhua näistä paremmin, mutta sanotaanko näin että mä en ole vielä valmis.

Oon yrittäny tässä kirjottaa, että mitä on tapahtunut mutta en saa mitään ulos.

Mutta mä oon ok nyt!
Mä pärjään näiden asioiden kanssa ja opin elämään uudelleen päivä kerrallaan. ^-^ 
Ja mä voin, sekä haluan sanoa kaikille:

Me eletään läpi vaikeiden asioiden. Välillä ne tuntuu niin raskailta ja ylitsepääsemätömiltä, mutta pitää ihan oikeesti vaan nähdä niiden läpi. Kannattaa opetella näkee pienetkin asiat saavutuksina.

Olkaa ylpeitä ittestänne jos avaatte silmät aamulla, nousette sängystä, tai edes hittovie hengitätte. Te vedätte ihan tosi hyvin!
Ja mä tiedän että välillä se vaatii todella paljon, mutta mä uskon että jokaikinen teistä kykenee vielä taistelee kaiken läpi.

Joskus elämässä tapahtuu asioita joille me ei henkilökohtasesti voida mitään. Meille tapahtuu asioita joille ei itse voi mitään.
Ja silloin sekä siksi, ainoa asia mille me voidaan mitään on meidän oma asenne ja tahto taistella niiden vaikeidenkin asioiden yli. Se miten me jaksetaan pysyy sinnikkäinä ja etsiä hyvää sieltä synkkyyden läpi.Hypätään aiheesta toiseen kokonaan
Koska oon huono puhumaan tunteista, tunteellisista asioita jne </3
I'm sorry, mutta mä yritin

Elikkä
Tässä ylhäällä näättekin kuvan Celestinestä sekä pullippina että bjd'nä!
Mä oon niiiin onnellinen että löysin sille noi silmät myös bjd hahmona <3 ne on tärkee osa koko sen hahmoa.

Hällähän ei alkujaan kuulunut olla kyseinen peruukki, mutta sit se vaan vahingossa näytti ihan liian hyvältä ja on sit jäänyt hälle ><
Osasyy peruukin jäämiseen on se että mun rakkaani tykästy Sabrinaansa pullip versiona vielä enemmän kun mä tungin sille Celestinelle alkujaan ostetun peruukin :"D


Celestinen iho siis kimaltaa, just look at it!


Tähän väliin vähän Pullip kuvia


Ja loppuun vielä Cassandra, joka saa aivan liian vähän huomiota siihen nähden kuinka tärkeä ja rakas sen hahmo on mulle <3

Let's pretend ettei tää postaus loppunu jo tollon ku yritin selittää mun henkilökohtasen elämän asioita...vitsivitsi...

Mutta hei
Kiitos jos jaksoit lukea, ja kun ootte pysyny mun matkassa instankin puolella vaikka mä oon ollut siellä todella heikosti! Arvostan <3
Koitan tässä kans aktivoitua blogin puolella mutt juuh kattellaa XD


Kommentit

 1. Tosi kivaa saada sulta postausta pitkästä aikaa, oon ilonen et postasit! On ollu ilo huomata ihan instankin puolella, että sun into Pullipeihin on ollu palaamassa. Sun kuvat ja ylipäätää kaikki content aina inspaa valtavasti!

  Arvostan tosi paljon tätä pätkää jonka kirjotit tunteista ja jaksamisesta, oot saanu tohon tosi tärkeitä pointteja :( Oot ihan oikeessa kaikesta tuosta! Toivon sulle paljon voimaa omien asioiden kans taistelemiseen <3 On kans tosi ok ettei kaikesta aina pysty puhuun heti, arvostan silti kovin tätä henkilökohtaista sävyä tässä postauksessa!

  Mutta! Nää kuvat!! Ensinnäkin ihania noi joita oot ottanu Sabrinasta, mahtavia posetuksia ja tarkennuksia! Tykkään kans ihan valtavasti tosta jossa on Elowyn ja Josh, vähän sirkustunnelmainen ja ylipäätään vois olla jostain kirjasta taikka tarinasta tuo <3 Ihanan maaginen! Toinen lemppari taitaa olla toi postauksen toinen Pullip-Celestinen kuva, mieletön asettelu ja ihanat noi punaset valopallot c: Osaat kyl ottaa Ririkon stockien kans mahtavia kuvia :> Jajaj mitäs viel, BJD-Celestineä ihastelen aina, hän on upein <3 Justiinsa tota kimaltavaa ihoa zoomailin tässä, äää miten kaunis voi nukke olla!! (Ainii ihan sidenote mut tuli tosta materialismiin pakenemisesta mieleen että ohgod tätä feelailen aina vahvasti, eihän se tosiaa mitään auta mutta tuleepa sitä silti tehtyä D: Yhh) Niiin ja ylipäätää musta kans tosi kiva nähdä BJD-kuvia, oot hirmu hyvä niissä(kin)!

  Mut tää oli tosi kiva postaus seurata, kiva kun postasit <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh kuinka piristävää oli nähä näin panostettua kommenttia, ja vieläpä täällä blogin puolella ;__; oon tosi otettu ja niin ilonen tästä!❤️ Kiitos todella paljon Sara!!❤️
   ((Ja kuinka tsemppaavaa muutenkin!! Tää ehdottomasti antaa lisäboostia postausten tekoon c:)

   Musta on ihana saada palautetta mun kuvista täälläkin, ja ihana kuulla että se on positiivista tästäkin tulee hyvä mieli❤️

   Ja siis ää ;_; Celestineltä isot kiitokset, mäkin rakastan tätä sen bjd versioo niin kovin niin musta on ihan mieletöntä kuulla että säkin pidät hänestä ;_;❤️🌹nyyh

   ((Tsemppiä tän materialismiin pakenemisen kanssa D: toivotaan ettei kumpikin joskus hukuta tavaramäärään...🙈)

   -Sestraluna

   Poista
 2. Pakko sanoo että ihailen todella paljon sun kuvia ❤️ Mahtavaa että kuvaat Pullippeja taas 😍 Kaunis postaus ja hyviä sanoja ❤️ Paljon tsemppiä!
  Voisitteko Janen kanssa yhdessä tai erikseen joskus tehdä semmosen postauksen jossa ois kaikki teidön nykyiset nuket?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset siitä että oot jaksanut kommentoida mun blogiin, arvostan tätä todella!❤️

   Täytyy pistää suunnitteille tuo että tehtäis yhteistä tai eriksen postausta meidän nukeista🤔 toivonmukaan joulun jälkeen niillä jokasella on uudet peruukkinsa niin silloin ainakin vois jotain tänne väsätä x)

   Poista
  2. Äh D: tää ei tosiaan anna mun nyt kirjottaa nimellisenä, mutta Sestraluna täällä vastailemassa ^-^

   Poista
 3. Oi onpa ihanaa nähdä sulta postaus!
  Valtavasti tsemppiä mielen mörköjen ja muun kanssa kamppailemiseen ja kiitos kaikista noista sanoista, ne toi lohtua. <3 Joskus se hengittäminenkin on enemmän kuin tarpeeksi.

  BJD:t on mulle melko vieraita nukkeja ja musta tää postaus oli just siks kiinnostava kun tässä oli juttua heistä. Innolla katselisin kuvia sun muistakin nukeista kun pullipeista myös täällä blogin puolella, ihan turhaan pahoittelet sitä ettet ole kuvannut pullipeita niin paljon. Kannattaa tehdä just niitä juttuja jotka just sillä hetkellä inspiroi, ei puristaa väkisin!

  Ja sit jos puhutaan ihan näistä itse kuvista niin ah nuo kuvat Celestinestä on ihania! Hauskaa nähdä sama hahmo kahdessa erilaisessa nukkeformaatissa. Melko lumoavat silmät hänellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää voi ei, kiitos todella paljon ihan kaikista näistä sun sanoista❤️ tulin tästä tosi hyvälle mielelle ja tsemppaa kyllä ihan hirveesti ^-^❤️

   Lämmittää kans kuulla että Bjd kuvat on tänne tervetulleita, se piristää kanssa c: ehkäpä jatkossakin niitä pääsee tänne näkymään~

   Iso Kiitos vielä sulle!!❤️
   -Sestraluna

   Poista
 4. Kiva kuulla sun kuulumisia! Kiitos kun jaoit ajatuksias, viisaita sanoja. <3 Kyllä möröistä selvitään. Samaistun näihin kokemuksiin aika paljon, sellai sad bro fist tähän.
  Mut, kaiken jälkee oot vahvempi ku koskaa, ja se on aika jees tunne. ୧༼✿ ͡◕ д ◕͡ ༽୨
  Toivotan voimia kaikkeen!

  Huvittavaa, et ollaa samaa aikaa palattu pullippien seuraan. Välillä tauko on vaa välttämätön. Ihana ku oot takas kuitenki! Sun kuvat on niin kauniita, ilahdutat nii monia taiteellas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit vastaanotettu, kiitos niistä❤️
   Eiköhän tää tästä unu
   (Tsemppejä hirveesti sunkin suuntaan!!❤️ sad bro fist vastaanotettu ja takaisin sulle kans unu❣️)

   Ja siis äläpä XD tää on joku takaisinpaluun aikakusi sit (ainakin meille) ja tosiaan ihana myös että sä olet takaisin, sun kuvia ja nukkeja oli ikävä❤️

   -Sestraluna

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit