Ensimmäinen KT! //Saksa//Saksan uudistunut faceup

Moikka:D! 
Sain vihdoin aloitettua kuvatarinan kuvaamisen, ja kuten instassa oonkin jo vähän ilmoitellut, niin en ihan perinteisesti tätä toteuta, vaan kuvaan ja luon kuvatarinoiden muodossa esimerkiksi mun nukkejen menneisyyksiä. Tämä ei siis ole jatkuva tarina, vaan nämä ovat erillisiä tarinoita nukeistani, jotta mä sekä te, saatais tutustua mun muavisiin otuksiin paremmin!
Nukkeprofiileista jotka muuten ovat kesken löytyy mun nukkejen menneisyyksistä, luonteista ja muista tarpeellisista seikoista tarkempaa tiatoa. Eli tämäkin tarina löytyy sieltä kirjoitetussa muodossa, mutta hieman yksityiskohtaisempana:D
Tarina on kirjoitettu Saksan omasta näkökulmasta ja kirjoitelmat ovat Saksan omia mietteitä.

Ottakaa huamioon, että tää on vasta mun eka kt minkä teen:"D joten älkää heti tuamitko mua! Ehkä mä paranen viälä täs hommas jos vaan haluutte nähä näitä lisää. Parannusideoita saa tiätysti antaa:D Tarinassa esiintyy myös Camillan nukke Raja, joka on tärkeässä roolissa!

Aloitetaan koko homma Saksan tarinalla:
That Day..


Se oli hieno päivä. Ystäväni oli vasta saanut korttinsa joten päätimme lähteä kokeilemaan uutta skootteria.Sen vaaleanpunainen pinta kiilsi auringossa ja koko menopeli kuvasti ystävääni -Rajaa- hyvin.
 15-vuotiaan aivoillani en olisi koskaan uskonut, että minulle voisi koskaan sattua mitään. 


Ja äitini kielloista huolimatta, olin noussut ystäväni kyytiin. 

En unohtaisi sitä päivää koskaan. 


Näen vieläkin tapahtuman toistuvan unissani aina uudelleen ja uudelleen. Muistan kuinka Raja tunki käden syntymäpäivälahjaksi saadun laukun sisään ja etsi jotain. Pyysin häntä pitämään katseen tiessä, mutta hän vakuutti, että osaisi ajaa pyöräänsä jopa silmät ummessa. 
Hän halusi näyttää jotakin..


..kännykästään. joka muuten sattui myös olemaan uudenlainen Kehotin häntä uudemman kerran keskittymään tiehen, vaikka emme kovin vilkkaassa kylässä asuneetkaan ja tällä tiellä autot olivat harvassa. 


Sillä välin kun ystäväni etsi "hassunhauskaa" kissavideota minulle näytettäväksi, kuikuilin tietä. Täytyy myöntää, että Raja onnistui keskittymään kahteen asiaan loistavasti. En saisi koskaan vanhemmiltani lupaa skootteriin ja uutta puhelinta tuskin olisi myöskään luvassa ennen kuin Nokiani menisi hajalle muualtakin kuin vain näytöstä. Ajattelin, että olisi hyvä jos edes toinen meistä pitäisi katseen tiessä. Näin ollen, oli kai minun vastuullani vahtia tietä..Valitettavasti näkyvyys Rajan valkeiden hiusten takana oli rajallinen, enkä kyennyt keskittymään tiehen niin hyvin kuin olisi selkeästi tarvinnut. 


Tartuin tiukasti kiinni ystäväni käsivarteen ja anelin tyttöä keskittymään tiehen. Olin liian kiltti suustani. Vanhempieni mukaan olin liian kiltti väärille ihmisille ja väärissä tilanteissa. 

Niin olinkin.


Auton valojen lähestyessä kiljuin Rajan korvaan "Katso tietä! Varo tuota autoa!"Olin niin tyrmistynyt ja kauhuissani, että kurotuin tytön olkapään ylitse kohti käsijarruja, ennen kuin Raja oli ehtinyt reagoida hätäilyyni mitenkään.


Kuului korvia vihlovaa kirskuntaa painaessani käsijarruja pohjaan, voisin vaikka vannoa, ettei skootteri ollut uutena hankittu. Vaikka Raja oli niin kivenkovaa väittänytVasta jarrujen kirskunta ja kohti ajavan auton torven ääni sai Rajan nostamaan katseensa kännykkänsä näytöstä tiehen.


Mutta liian myöhään


Muistan vain kuinka jokin kolahti meitä päin ja kummatkin lensimme kiljuen skootterin selästä..


"AAAAAAHH!!"Sen tapahtuman jälkeen kumpikaan meistä ei enää noussut Edes kuollessaan Raja ei päästänyt puhelimestaan irti. Uutena saatu kännykkä makasi tytön avonaisella kämmenellä vilkkuen uusista ilmoituksista. Mutta siitäkään huolimatta..


En ole vihainen.

_________________________________________________________Vielä toinen lähikuva Saksan uudesta nassusta, halusin siis kyseisen laisen meikin tytölle kuvastamaan paremmin nuken tarinaa ^^ Saksa ei siis enää ole virallisesti elävienkirjoihin laskettava henkilö, mutta on silti tiedostava olento, joka mahdollistaa esim, unien näkemisen:P

Halusin kuvata tarinan tollases "kaunistellus" ympäristös:D eli kaikki kohtaukset on tosi valosia ja vaaleenpunasia tapahtumista hualimatta. Jos mä saan ikinä aikaan tehä näitä lisää (toivottavasti) niin lupaan ettei kaikki oo tälläst vaaleenpunast "iloseks" kuvattua :::D mut tällänen kuvailutapa sopii Saksalle hyvin joten päätin kokeilla sitä!

Mitä miält ootte tarinasta ja Saksan uudistetusta meikistä? ^u^

Kommentit

 1. Tää oli aivan mahtava! Toivottavasti teet näitä pian lisää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ^_^ ja mulla on jo seuraava valmiiksi kuvattuna ;)

   Poista
 2. Väreillä leikkiminen sopi tosi hyvin tähän! Valaistus ja kevyet, pehmeät värit luovat ihanan ristiriidan tunnelman kanssa. Tykkään kovasti myös tuosta lopusta, mainiot lopetussanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä kuulla, ettei kuvien väritys ollut ongelma tarinan kannalta! Isot kiitokset siitä että jaksat olla kommentoimassa mun blogiin:D täytyy koittaa itsekin jaksaa kommentoida sun postauksiisi (oon vaan kovin laiska kommentoija)

   Poista
 3. Vau mikä tarina! Oot todella taitava. Juoni eteni hyvin ja kuvat olivat tosi kauniita ja valoisia . Toi skootteri on ehkä suloisin ikinä >w<
  Aihe oli aika synkkä, mutta toisaalta tosi fiksu! Tuli mieleen kaikki ne uutiset loukkaantumisista ja kuolemista jotka ovat tapahtuneet juuri ruudun tuijottamisen takia. Jatka ihmeessä näitä tarinoita, kiva nähdä sulta tällaista vähän erilaistakin sisältöä välillä!
  Ps. Nokian kännyköitä ei voita mikään, omani vaihdoin vastahakoisesti älypuhelimeen (saatuani sen lahjaksi) muutama vuosi sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset! Tosi mukavaa kuulla noinkin sisältöpitosta palautetta tästä postauksesta:D oon ite ihan tyytyväinen lopputulokseen vaikka moni asia voisikin olla paremmin! (Hauska kanssa kuulla, ettei tällänen erilaisempi postaus ollut haitaksi. Seuraavaksi julkaisen taas normaalin pulinapostauksen kuitenkin:'D) Ja aagghh, ne nokiat. En käsitä miten pärjäsit viälä kaksvuatta sitten sellasen kanssa:-D suaraan sanottuna vihaan niitä! (Äitillänikin kesti vaikka kuinka kauan ennen kuin se omasta näppäinnokiastaan suastui luapumaan, apua)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit