Hypecon 2019Moikka!

Mä tiän, mä tiän:'D oon hiaman.. myähässä tän postaukseni kanssa, mutta parempi myähään kuin ei milloinkaan eikös?

Niinkuin otsikko jo kertookin, niin olin hypeconissa käymässä tossa loman alussa ^^ (tai no mä olin kesätöissä... krmh) ja voin sanoa, että kyseessä oli jälleen aivan mahtava coni! Eikä mun seurana ollut enää pelkkä Camilla, vaan mukaan oli liittynyt myäs Krista (instagramissa @gidadoll) ja mun äiti <3 jotka oli kumpikin loistava lisäys meidän cossiryhmään!


Meidän ryhmäcossina toimi siis How to train your dragon, elokuvista (vasemmalta oikealle) Ronski, Limalotja, Hikotus ja Astrid!

Ja voin ylpeänä onnitella meitä siitä, että saatiin cossit kasaan ajallaan - vaikka toki tehtiin niitä viälä edellisenä iltana loppuun:D ja testattiin ensimmäistä kertaa kokonaan päälle! 


Seuraavaan coniin mennessä ois _ehkä_ hiaman parannella samaisia cosseja ja kehittää eteenpäin, sillä on viälä monta kohtaa mitkä oltaisiin voitu toteuttaa paremmin - mutta aika tuli vastaan


Oon silti tosi tyytyväinen jo näihinkin versioihin ja siihen miten hyvin me loppujen lopuksi sovittiin kyseisiksi hahmoiksi!


Sekä onnellinen siitä, että jokainen meistä oli osallistuneena cossien tekoon ^^ vaikka vähän jokainen teki kenenkin asua ristiin, ei voi siis sanoa että oltais tehty täysin omat asumme 8')


Ja vaikka me ei conissa mitään oikein erityisemmin tehtykään, niin kuvia me otettiin ainakin menemmän kuin tarpeeksi! Tai no eihän niitä koskaan ole silti tarpeeksi - eikä ainakaan liikaa..


Voitteko kuvitella, että me ei käyty edes nukkemiitissä! Taisiis, kyllähän me käytiin _ovella_ ja liian vähäisen hapen vuaksi juastiinkin melko nopeasti takaisin ulos:'DD


Eikä meillä kyllä ollut nukkejakaan mukana, että ei sen pualeen haitannut yhtään:P


Olisi saattanut olla hulvattoman näköistä kun viikingit kiärtelevät nuket kädessä ympäriinsä! Eikä meillä ollut edes aikaa hualehtia niistä u_u saatika sitten hualehtia mistään muustakaan nämä cossit päällä -


Voin nimittäin luvata, että noilla tuli pikkusen kuuma sellasella helteella XD ei ehkä paras ajoitus viikinkicosseille, mutta kyllä kannatti kärsiä!


Meistä nimittäin haluttiin ottaa ihan huuurjasti kuvia ja jopa yhteiskuviakin:D sekä niiden kehujen määrä oli huima!


Me oltiin yhdessä vaiheessa leiriydytti ihan kunnolla nurmikolle syämään sipsejä ja kaikkee mitä meillä nyt olikaan:'A ja sillonkin MILJOONA (melkein) ihmistä tuli kysymään kuvaa:'D niimpä me siinä pompittiin sitten ylös alas meidän sipsikäsillä kuvia ottelemaan 8")) eipä haittaa, ainakaan ne ei näy kuvissa!


Kerran jopa uskaltauduttiin pyytämään itsekin yhteiskuvaa! Oli kyllä niitten kuvien arvosta mennä sosialisoitumaan tuntemattomien kanssa:'D niitä oli tosi hauska ottaa ja katella nyt myähemmin kuvina!

How to train your dinosaur vai kuinka x')


Ja hei käytiinhän me syämässäkin! Subissa peräti,oon alkanut totuttaan itteeni subiruakaan kun saan aina kuulla kuittailuja siitä miten mun takia joudutaan *siis päästään* menemään ainaka mäkin kaltaisiin vaihtoehtoihin:-D Olihan se subikin loppujen lopuksi ihan hyvää


Jäätölötauko!
Sekä sometauko..


Loppuun kuva söpöstä Camillasta 8) tai siis Astridista 
Ja loppukiitokset ;)!
Kiitos Camillalle, Kristalle sekä äidille coniseurasta! Äidille kiitos myäs kyydityksestä ja kankaiden hankkimisesta ^^ sekä meidän ruakien sponssaamisesta! Sekä tottakai viimehetken mukaan heittäytymisesta! (Mun äiti jätti literally häät väliin tän jutun takia)
Kaikille coneilijoille kiitos kehuista, paikalla olosta ja kuvista! 
Camillalle ja Kristalle kiitos mun cossin loppuun tekemisestä mun ollessa töissä ja ryhmäcossiin suastumisesta!
Iskälle kiitos spraymaalien ostosta! <3


Vaihekuva viälä ;)


Ja että postauksesta löytyisi myäs muutama kuva nukeista, niin ottakaa tästä nopea kuva Mailasta:'D

Ensikertaan!


Kommentit

 1. Siis aivan ihania kuvia! Minusta on mukava katsella vähän cossikuvia vaihteeksi. Huomasin kyllä useamman kirjoitusvirheen, mutta hei, minulla oli pari päivää sitten muutaman lauseen postauksessa varmaan miljoona kirjoitusvirhettä. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele vaikka niitä virheitä olisikin ollut joka kappaleessa:'D oon kauheen hätänen kirjottaja! Mutta hei mukava kuulla että pidit ja palautetta on aina kiva kuulla ^_^ (jopa npista kirjoitusvirheistä, ehkä seuraavaan postaukseen koitan seuloa niitä tarkemmin pois!)

   Poista
 2. Voi että kuinka kiva nähdä enemmän kuvia teidän cosseista! Ihailinkin niitä jo instan puolella ^^ Ootte räpsineet ihan huikean kivoja otoksia näistä, tosi luonnollisia ja hahmouskollisia <3 Itse cossithan on kans hyvin tehty ja sopivat teille loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sairaan mukava kuulla että oot tota miältä! Ollaan itsekin aika ylpeitä tuatoksista ja kerrankin saatiin aikaiseksi kuvata cosseja ^^ paljon kiitoksia!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit