Tracon 2019
En tiädä yhtään oonko tehnyt saman havainnon aiemminkin nuaruusiän dementia mutta oon huamannut julkasevani tänne postauksen kerran kuussa onnistuneesti jo pitkän aikaa! Joten koitan pitää sen nyt tavoitteenakin ^^ 

Ainiin, Moi!
Tän postauksen tarkoituksena on (niinkuin otsikkokin jo paljastaa) laittaa talteen Tracon 2019 muistoja, niin kuvien kuin tekstinkin muodossa:D

Nää mun  conipostaukset ei tunnu niin hirveesti ihmisiä kiinnostavan, mutta enpä ihmettelekkään - kun nukkeilijoitahan tässä kuitenkin ollaan! Tykkään silti kirjottaa näitä niillekkin vähäisille jotka nää lukee, sekä ennen kaikkea itselleni talteen! Kaduttaisi vaan jos en mitään pistäisi muistiin D:
Pidettäköön tätä blogia siis myäs tälläisenä päiväkirja tyyppisenä ratkaisuna ;-)

Mutta eiköhän mennä conin pariin:Lavvantai:


Lavvantai päivänä oltiin ihan samalla porukalla ja samoissa cosseissa kuin hypeconpäivänäkin!

Mun äidillä ei vaan ollut ranneketta traconiin ollenkaan, niin se pyäri sitten muutaman tunnin meidän kanssa siinä pihalla ^^ ja sen parinkin tunnin aikana meitä kuvailtiin niin paljon, että ei yhdessä vaiheessa enää tiedetty mihin kameraa katsoa! Oon tosissani, tuli melko julkkis olo kun siinä oli varmaan 6tyyppiä kuvaamassa erisuunnista samaan aikaan:'))


Ja vaikutti siltä että äidilläkin oli hauskaa meidän seurassa myäs tälläkin kertaa:D ehkä nähdään se jatkossakin viälä jossain conissa ;) - desussa ehkä? Nyt kun mä ja Camillakin päästään seuraavaan järjestettävään desuconiin mukaan o.o


Me ei kuitenkaan lavvantaina käyty muuta kuin AMV-kisa katsomassa, meillä oli niin paljon muuta tekemistä ettei nähty tarvetta mennä muihin juttuihin - ja ei siällä oikeen ollut edes mitään mihin oltais haluttu ehkä mennä

Mutta mulle riitti ainakin sen AMV-kisan näkeminen:D, todella hyvin toteutettuja videoita tälläkin kertaa!


Suurimman osan ajasta me kuitenkin viätettiin kirpparilla ja myyntisalissa! (Vaikka tarvii myäntää että kirpparin ruuhkien takia meidän cossit saivat kokea kovia ;-;)

Eikä niissä viätetty aika kyllä mennyt ihan hukkaankaan! Saatiin tuhlattua rahaa ihan hualella, mikä ei yleensä kuulu mun coniperinteisiin!!

Itse tuli ainakin ostettua:
- Piilolinssit
- 2mh nukkea
- nukkekokoinen pirtelö:'D
- 2 Darren Shan mangaa
- Takki!!

Sitten sain mun pikkusiskolta ramunen ja syädä sen pockyja, sekä sen lisäksi rakas Camillaiseni osti mun nukeille miälettömän kivan mekon nukkemiitistä, jossa me muuten myös piipahdettiin, tähän väliin kuvia siis sieltä:

Mä en tiädä yhtään että mikä tai kuka toi otus oikein on, mutta se on ihan sairaan söpö!! Ihan mahtava:'D haluan sen<3Oon ehkä hiaman kateellinen tosta Ninasta >< miälettömän ihana!Tähän päättyvätkin sitten tän miitin kuvat:D voin sanoa suaraan etten oikein viihtynyt paikan päällä miitissä, mutta sen aikaa nyt ainakin että sain noi kuvat otettua kummiskin ^^ en tiädä miksi aina tungen itseni mukaan miitteihin kun tiädän etten tuu viihtymään siällä, tälläkään kertaa en ottanut nukkea edes repusta.. hups
Perinteiden mukaan käytiin miitin "jälkeen" syämässä lähihesessä!
Kiitos Mika Mettälälle kaikista noista cossikuvista joissa me näyttiin ^^ 

Sunnuntai:


Sunnuntaipäivän cosseina, meillä oli Atlantiselokuvasta itse Kida, ja kaksi muuta elokuvassa esiintyvää maskia :D noi maskit me tehtiin ihan kohtauksen mukaan maskien näköisiksi, mutta sisällä olevissa hahmoissa me sovellettiin aika paljon:'D pidettiin kuitenkin maskeja niinä pääpointteina!


Mutta todellisuudessa me ei taidettu missään kohtaa näitä kuvia lukuunottamatta pitää noita maskeja todellisuudessa meidän päällä! 


Ja nyt kun kirjoittelen tätä täällä päivä myähemmin, niin voin sanoa että mulla on ainakin kädet ihan pirun kipeenä tosta maskin kanniskelusta! Se on yllättävän painava etenkin yhdellä kädellä kannettavaksi cossiksi! Onneksi sillä varmaan vaan on positiivisia vaikutuksia lihasten kasvamiseen:'D ei tarvii käydä salilla kun harrastaa cosplayta!


Ja tänkin päivän kuvista tuli itseasiassa aika hauskoja! (Huamatkaa sateenkaari taustalla) 
Pitää vaan viälä jokupäivä mennä ottamaan itsekin vapaa-ajalla kunnon cossikuvia ihan vaan huvikseen ilman conia:D


Sunnuntain aikana me ei käyty missään ohjelmissa ihan vaan koska ei saatu cosseja oikein tungettua minnekkään

Krista (kuvassa) kuitenkin meni käymään omassa seurassaan cosplaydeitin katsomassa, ja ainakin puheiden mukaan oli ihan hauska keissi:P 
Sillä aikaa mä ja Camilla patsasteltiin taas kameroiden alla kuvattavina!


Olikin aivan ihana nähdä ja KUULLA miten paljon me saatiin näillä cosseilla aikaan isoja reaktioita! Ihan luvattoman paljon ihailuja ja kehuja ja voinpa melkein jo sanoa sen yhden tyypin seonneen meidät nähdessään:'D <3 

Ilmeisesti onnistunut cossivalinta kaikenkaikkiaan!

Ja olihan niitä onnistuneita cosseja muillakin, mutta otin vain muutamasta kuvat joten tässä kuvat niistä: Kaikki noi ihan todella hianoja, ja oon myäs itseasiassa tyytyväinen itse kuviinkin ;) 


Ja ensimmäistä kertaa me myäs käytiin kokeilemassa - ah niin kuuluisaa - parvekenurkkaus kakkoskerrokseen viävissä rappusissa, joissa tuntuu aina olevan porukkaa kuvaamassa x') 
SEKÄ
Uskaltauduttiinhan me lavvantainakin käymään ihan studiokuvauksissakin - joten voisin kai sanoa että ollaan pikkuhiljaa kehittymään päin täällä cossauksen pualellakin!


Saa nähdä mitä uutta me ensiconissa keksitään!
Mutta nyt, ensipostaukseen~


Kommentit

 1. Nää sun conipostaukset on aina yhtä innostavaa luettavaa! Kivaa kuulla, että oli onnistunut con ^^ Itsekään en tänä vuonna juuri miitissä viihtynyt, vaikka tulikin piipahdettua.

  Teidän cossit oli tässäkin conissa ihan huikeat :0 ♥ Atlantis-asut on vaan niin upeasti toteutettu, pakko arvostaa että ootte soveltaneet elokuvan estetiikkoja kahteen muuhunkin maskiin. En malta oottaa, että saatte lisää cosseja tehdyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla ettei tän vuaden tracon-miitti ollut ihan sunkaan miäleen:/ toivottavasti ei kuitenkaan mennyt ihan täysin maku miittailuihin ja sun nukkeja tulee näkymään jatkossakin miittipöydällä<3

   Super piristävää, että jaksat aina tulla lukemaan ja kommentoimaan näitä mun postauksia! Paljon kiitoksia siis niistä!! (Oon itsekin melko innoissani seyraavasta cossiprojektista kun sain sen viimein keksittyä!)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit