Halloween höyryissä!Hyvää halloweeniä vai kuinka se nyt menikään!

Aion tähän postaukseen tunkea kaikki mun tänävuanna ottamat enemmän tai vähemmän halloweeniin sopivat kuvat ^^ joten on varmaan sanomattakin selvää, että kuvia tulee olemaan huamattavasti vähemmän KUIN mun normaaleissa postauksissa, joissa kerron nukkejen äärellä tapahtuneista muutoksista!
Tai ainakin kuvittelin niin viälä aloittaessani

Ei anneta sen kuitenkaan haitata! Haluun pitää mun blogin mahdollisimman monipualisena, joten siksi mulla on nyt "testissä" tälläinen teemapostaus:P jos näin voi sanoa! Toivottavasti pidätte!

(Ja ainiin, ylhäällä olevassa kuvassa oikealla näkyvä nukke on Camillan!) Mun luo saapui tämän kuun alussa ihan extemporeena niin kuin mun kaikki nuket uusi asukas, jonka kävin noutamassa ehkä päivä(?) Sen jälkeen kun olin myynti-ilmoituksen nähnyt ja rynnännyt oikopäätä kyselemään missä kunnossa Classical Queen oli<3 super ihana tapaus!

Olin myäs haaveillut jo hyvän aikaa, että haluan laittaa Joshin ex-käärmesilmät jollekkin tuimakatseiselle pullipille, ja sitten yksi graileistani ilmestyikin eteeni kuin tyhjästä! Terryn peruukki päätyi myös Summerina kutsutun nuken päähän ^^ (mutta ei hätää, Terryllä on jo oma upea peruukki päässään!)
Ja tässä onkin jo siitä kuvaa teidän arvosteltavaksenne! Kyseessä on tosiaan Camillalta lainattu Pullip Naneten stockperuukki x) joka näyttää ainakin omasta miälestäni oikein laadukkaalta sekä nätiltä Terryn päässä! Siispä se saa pysyä hänellä niin kauan kunnes sitä aletaan haalimaan takaisin:'D 
Niinkuin instan pualella jo päädyinkin kertomaan, niin nyt vihdoin puali vuatta myähemmin pääsin toteuttamaan yhden kuvasuunnitelmani - josta olin ollut innoissani jo pitkään! Mutta laiskuutta ja saamattomuuttani kuvan ottaminen venyi hiaman, mutta se oli ihan vörttiä!
Nimittäin Pet Sematary/Uinu, uinu lemmikkini aiheisen kuvan! Kirja on varmasti yksi omista suasikeista ;)


Alunperin kuvassa piti olla jonon jatkona myäs Amppari, mutta jostain kumman syystä nukke ei vaan sopinut kuvaan (krmh, saattoi toki johtua nukelle pukemistani kirkkaanpunaisista vaatteista)

:DD no jokatapauksessa, oon tosi tyytyväinen aikaansaamaani lopputulokseen! Kiitos kottikärryjen teon avustamisesta kuuluu ehdottomasti Camillalle, jota ilman en varmaan olisi ottanut kuvaa viäläkään u.u' hihEikös se niin ole, että kuva kuin kuva Marthasta sopii tälle aihealueelle ja tähän postaukseen ^^ siispä siinä Martha!Seuraava elokuvaaiheinen kuva oli Pirates of the Caribean - vierailla vesillä kohtaus! (Elokuva on POTC elokuvien ehdoton suasikki ja pidän myäs kyseisestä kohtauksesta kovasti!)
Valitettavasti en saanut kuvasta aivan haluamani laista, joten saattaa olla että vesien lämmittyä menen ottamaan saman kuvan uudelleen paremmin! 

Toi kuvausreissu ei ollut kyllä mun lemppari, jäädytin käteni totaalisesti jäisessä vedessä nukkeja asetellessani. Sitten noiden poikien pirun vene päätti hukkua ò_ó ja hörppäsi vettä ihan hualella (nukeille ei tosin käynyt mitään, pidin toisella kädellä kiinni veneestä) + sitten Mandekin halusi uida e_e
JA LOPULTA siällä alkoi satamaan ;____;

Taisi ton reissun aikana muutama ärräpääkin päästä ja tottakai asiaan kuuluu uhkailla nukkeja ><' mutta siinä se nyt on, kuva jolla on joku idea! (Tai oli)Sitten viälä yksi leffateemainen kuva:P Tätäkin kuvaa olin suunnitellut ikuisuuksia (varmaankin YLI pualivuatta) ottavani, ja itseasissa otinkin monesti - mutta vasta jokin aika sitten päädyin lopputulokseen johon olin tyytyväinen!

Eikös Lesli olekin oiva Annabelle nukke cx!
Mulla on siitä hualimatta, että oon nyt yhden annabelle kuvan jo ottanut, niin suunnitteilla ottaa viälä toinen lisää ^^ (itseasiassa oon myäs suunnitellut toisenkin pet sematary kuvan ottamista!)Sanotaanko näin, että mulla oli tän kuvan suhteen hiaman korkeemmat odotukset, mutta tää oli kaikki mitä sain aikaan .-. Huah

Mutta toisaalta, ehkä taas käy niin, että joku päivä vaan ihmettelen miksen koskaan julkaissutkaan tätä ja sitten ylpeenä pistän tän instagramiin (joka on hyvin epätodennäköistä tosin) 

Halloween kuvaksi tämä ainakin kelpaa tätä postausta varten ;) joten ottakaapa siitä lisää Terryliiniä katseltavaksenne! 

Sitten olikin aika poiketa Tampereen Halloweenmiitissä!:


Sinne lähinnä innoitti lähtemään 15vuaden ikäraja ja teemoitettu miitti ^^ ainakin musta oli tosi virkistävä idea mennä tälläiseen miittiin käymään! Vaikka joka miittikerran jälkeen ihmettelen miksi sinne piti lähteä

Jokatapauksessa, mun mukaan miittiin lähti nukeista tiätenkin Martha >x) ja hänen lisäkseen mukaan tarttui hänen sisarensa Violet!


Tämän näköisinä he lähtivät sitten mukaan! Martha oli oma tavallinen itsensä, mutta Violetin poikkeava asu taas oli eräänlainen idea siitä, kuinka Martha olisi pukenut siskonsa nukkea muistuttamaan!

Ne, jotka ovat Violetin ja Marthan tarinaa lukeneet, tiätävätkin Violetin olevan eräänlainen zombi jota Martha tykkää sitten riepotella mielensä mukaan x) niinkuin tässäkin tapauksessa! 

Violetin pukemisesta voi kiittää mun omaa pikkusiskoa!Miittiinhän mä tosiaan lähdin yhdessä Camillan kanssa, ja hänellä mukaan oli tarttunut Amora sekä Lanttu! (Toinen ja kolmas nukke vasemmalta)

Kuvan oikeassa reunassa komeilevat kaksi nukkea taas ovat puolestaan Saran Agathe ja Irina ^^ upeita tapauksia kummatkin! 
Eikä Brh näkeminen livenä yhtään auta hinkuun hankkia kyseinen malliDerpkäsi


Tämän kuvan punapäinen nukke olikin sitten @blueberrys_dolls :in omaisuutta, häneen me ollaankin jo ennestään muutamissa miiteissä törmätty ja taas saatiin ihastella hänen nukkejaan ja turvautua aina jonkun seuraan!!!
Valitettavasti muiden nukeista en sitten osaakkaan mitään sanoa, että keidän he ovat ono mutta heitä oli jokaista tosi mukava ihastella!

Kamera ei tällä kertaa miittiin tullut mukaan, mutta eiköhän se ole ihan sallittua laittaa puhelimellakin otettuja kuvia toisinaan näytille x') etenkin kun kyseessä on vain miittikuvia! Ryhmäkuvaa!

Loppujen lopuksi kyseessä oli mun miälestä ainakin tosi onnistunut ja mukava miitti jossa jaksettiin ollakkin Camillan kanssa melkein pari tuntia:D! Ja jos joskus viälä ikärajallisia miittejä tulee olemaan niin me tullaan varmasti jatkossakin käymään tälläisissä ^^ 

Mulle tarttui miitistä myös pari nukkejen vaatetta mukaan:


Näistä mustat sukat päätyivät kuitenkin menemään Camillalle x) kun en itse niitä tarvinnut! Ja mentiinhän me viälä miitin jälkeen syämään heseenkin:'D 

Pitkästä aikaa
Tänne loppuun viälä Teenasta tälläinen "loppukevennys" :'D Pidän itse jotenkin hirmuisesti tosta kuvauskohdasta!

Ootte varmaan myäs huamanneet mun bannerin vaihtuneen! Oon nyt pitänyt sitä tän halloweenin ajan teeman mukaisena, joten katsotaan jääkö se siihen viälä pidemmäksikin aikaa vai vaihdanko Teenan siihen takaisin x) vai jotain muuta kentiäs? 

Tuntuu, että mulla on hirveesti kuvaideoita halloweeniin liittyen, mutta etten saa mitään vain aikaseks =_=' ehkä otan itseäni niskasta kiinni ja raahaudun nyt ulos ottamaan lisää!

Toivottavasti postaus miällytti! Enskertaan ^^

Kommentit

  1. Tätäkin postausta oli jälleen ihana lukea!💗 Oli virkistävää nähdä tällain erilaista postausta sekä nähdä monia ihania kuvia >< Tässä postauksessa on selkeesti rennompi fiilis etkä pakota itseäs vain kamerakuviin! ^^💕 Kaikkia upeita kuvia oli ihana katsella ja hämmästellä, sun nuketkin saa mut yhä kualaamaan! Toivottavasti postailet taas pian x)~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih x)) kiva nähdä sunkin kommentteja täällä blogin pualella pitkästä aikaa >u< <3 mukava kans kuulla että sust täs näkyy rento ote ja pidit tätä silti viihdyttävänä!! Ostan sulle viälä kualaämpärin Qwq !! Kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit