Ollaanko me tulevaisuudessa! 2020Terveiseni!

Hyvää alkanutta vuatta, nyt myäs viimein täältä mun bloginkin pualelta!
Yritän tänkin vuaden pitää samaa tavotetta yllä kuin viimevuaden, että jokakuukausi julkasisin ainakin yhden postaksen:P toivottavasti onnistaa x)

Vuasi 2020 alkoi mun nukkeilun osalta ihan suhteellisen hyvissä merkeissä, ja oon nyt taas suunnattoman innostunut mun nukkejen tarinoiden, sekä hahmojen kehittämisestä eteenpäin ^^ tää innostus sitten johtikin siihen, että 2019 vuaden lopulla tänne muuttanut Summer, sai itselleen täysin erilaisen ulkomuodon ja hahmon kannettavakseen:D enkä vois varmaankaan olla tyytyväisempi!


Näin ollen, myös nuken nimi muuttui Summerista Sabrinaksi ^^
En tavallisesti nauti yhtään, jos nukkejen nimiä aletaan muuttelemaan - mutta tässä tapauksessa koin sen tarpeelliseksi, ja näin Summerin olevan vielä niin tuore tapaus mun nukkeperheessä, että nimeä ehtisi vielä muuttamaan!


Sabrina on yhä tälläkin hetkellä jatkuvan roolipelin (ak-47) hahmo, joka on mun "main"hahmon rääväsuinen, sekä kiero sisarpuoli ;) 

Ootankin siis suurella innolla, jospa saisin tän vuaden aikana kotiutetuksi myös Quinnin! Joka taas tulisi yllättäen olemaan taeyang ^^Oon tän roolipelin myötä, alkanut miettimään mun muiden nukkejen hahmoja paremmin, ja saattaa olla, että osa vanhoista hahmoista muuttuu osittain - joka on tietysti sekavaa, ja harmi, mutta enemmän mua kuvaamaan innostava fakta!

Tälläkin hetkellä mulla on tavaton määrä toteutettavia kuvaideoita Sabrinaa (sekä vielä olematonta Quinnia) varten! Joten ootan innoissani, että pääsen toteuttamaan ne!


Parasta tässä koko tilanteessa on kuitenkin se, että Camilla omistaa nyt peräti kaksi saman roolipelin pohjalta muodostunutta hahmoa nuketettuina ^^ jotka liittyvät (tai ainakin toinen heistä) läheisesti atm myäs Sabrinan omaan elämään ;) 

(Joten katsotaan, jospa saisin aikaiseksi ottaa Sabrinasta yhdessä Celestinenkin kanssa kuvan viälä joskus:'D )


Tässä on itse hahmon profiili, jonka sille alunperin loin:


Nimi: Sabrina Dragonfly
 Ikä: 17 
Laji: lohikäärme, hänellä on myös muita kykyjä 

Luonne: Hän on toisinaan hyvinkin itsekäs persoona, tai siis tarkoitin kai että hän on *ainoastaan* itsekäs persoona, joka tarvitsee paljon huomiota pysyäkseen järjissään. Sab on suustaan oikea käärme, joten mitä tahansa teetkit - älä koskaan luota häneen. Hän käyttää kaikkea ja kaikkia hyötyäkseen itse muiden raatamisesta ja onkin aikamoinen mehiläispesän kuningatar. 

Tyttö näkee aina kaikessa ja kaikissa aina uuden mahdollisuuden luoda jollekulle toiselle pienen harmittoman kepposen. Sabrina on valmis tönäämään vaikka oman veljensä bussin alle jos tarvitsee. Aina hän ei edes tarvitse syytä tehdäkseen niin. Tiivistettynä sanotaanko siis vaikka näin.. Sabrina on vahingoniloinen ja itsekäs tyttö. Ainakaan siis toistaiseksi kukaan ei ole saanut häntä muuttumaan mihinkään suuntaan. 

Ulkonäkö: Sabrinalla on pitkät valkeat hiukset ja useimmiten (lähes aina) mustan puhuvat meikit kasvoillaan. Samalla tavoin kuin Quinnillakin, hänellä on myös itsellään valkuaiset mukaan laskien kiiltävän mustat silmät. Siistin hammasrivistön koristeena tytöllä kasvaakin lähes vampyyrimaiset kulmahampaat, jotka pilkahtavat usein esiin hänen hymyillessään. Pituutta löytyy n. 162cm!

 Muuta: Sabrinalla on Quinnin kanssa sama isä, joka onkin johtanut heidän perittyihin silmiinsä ja osittain kykyihinkin. Siksi esimerkiksi Quinnin painajaiset eivät vaikuta tyttöön. Sab ei pysty luomaan painajaisia, mutta hänen kykynsä onkin olla veljensä pahin painajainen. Quinn itse ei tule lankaan toimeen tästä syystä pikkusiskonsa kanssa, ja siksi tässä suhteessa Sabrina onkin se hallitsevampi osapuoli.Mutta nyt nopea lisäinfopläjäys Sabista:

1. Sabrina on lajiltaan lohikäärme (ei puhdas), jonka vuoksi hänelle ominaista on käärmeiden tavoin kylmähorros, yliherkkä lämpö- ja tuntoaisti, ja lohikäärmeen tavoin tulenkäsittely ja sen sietäminen. 

2. Sabrinalla on velipuoli, Quinn, jonka kanssa hän jakaa saman isän. Se on syy Sabrinan ja Quinnin silmien samankaltaisuuteen. 

3. Sabrina on käärme suustaan. Hän ei pidä koskaan lupauksiaan, eikä hänen sanaansa voi luottaa. Tyttö tekee mitä vain saadakseen draaman aikaiseksi ja rakastaa pakan sekoittamista. Useimmiten Sabrina tietääkin asioista jo ennen kuin niin edes tapahtuu. 

4. Draamaqueen

5. Sabrina käy poikkeuksellisille (kykyjä omaaville) nuorille suljettua koulua, joka mahdollistaa myös siellä asumisen ja elämisen vuodesta toiseen tavallisten ihmisten tietämättömissä. Samassa paikassa on myös hänen isoveljensä. 

6. Quinn on itse painajainen, siis kirjaimellisesti. Ja myös itse Sabrinalla, on syy pelätä poikaa. Hänestä saatte tietää lisää hänen kotiutuessaan joskus.

7. Sabrina on naisiinmenevää tyyppiä, vaikka sitä ei ehkä uskoisikaan. Quinn taas on puolestaan armoton homofobikko, joten yhdistelmä on valmis. 


Tästä tulikin nyt tälläinen Sabrina painotteinen postaus x) ehkä tulevaisuudessa, mä tuun tekemään myäs enemmänkin tälläisiä infopostauksia mun yksittäisistä nukeista tänne lueskeltavaksi ^^ 

Nyt mulla on esimerkiksi uudelleen tyästämisen alla Marthan hahmo:D joten katsotaan miten sen käy!

Mutta siihen asti,  moikka ^___^!!

Kommentit

Suositut tekstit