Aivo-oksennus ja vaakakuvahaaste!
Heipsan x)

Aattelin pitkästä aikaa toteuttaa taas ihan perus kuulumistenvaihtopostauksen, mutta piänellä twistillä! Nimittäin tää postaus tulee sisältämään ainoastaan vaakatasossa otettuja kuvia :'D

Eipä mitenkään ihmeellinen koukku, mutta tuleepahan tätäkin kokeiltua ihan huvikseen vaan! Saa nähdä käykö tylsäksi samanmallisten kuvien katselu ^^'

Tää postaus tulee sisältämään sikinsokin vanhoja, sekä uusia kuvia ja ihan kaikilta vuadenajoilta:'D joten katsotaan miten sekasen postauksen taas onnistun tästäkin taituroimaan kun oksennan kerralla tänne kaiken mielestä ulos tulevan! Voidaankin käydä näin heti alkuun vähän vuadenaikoja läpi, tässä yksi kesän lempparikuvista!


Tässä yksi harvoista syksyn kuvista mitä ikinä sain aikaseks otettua! Maila lainasi tähän Ampparin peruukkia ><' koska hänellä oli tualloin peruukkikriisi.. on toki yhä..

Mailan kohtaloa mun nukkeperheessä mun pitääkin miätiskellä tästäsyystä jonkinverran, koska hän ei oo inspannut mua nyt sitten.. edellisjoulun o.o?? 2018 jälkeen..???

Ei luaja, ehkä alkaa tosiaan olla aika päästää irti tätäkin neidistä.


Uusin tulokas Quinn sen sijaan inspaa enemmän kuin kukaan mun nukke pitkään aikaan edes uutena tullessaan x-) 


Camillan Celestine osottautui myäs oivaksi kuvausuhriksi mulle ;) katsotaan jos saan napattua neidin viälä joskus toistekin kuvattavakseni! Niin ihana~Ja onhan sitä Joshiakin tullut vähän kuvailtua ^^ ei tosin läheskään yhtäpaljon kuin Quinnia, mutta enemmän kuin pitkään aikaan kuitenkin! 

Pitää ostaa Joshille ja Quinnille ikiomat vaatteet '-' kun nykyään he vähän vuarottelevat ja jakavat vaatteitaan kuviin..


Terry vaan nukkuu - MUTTA hänelläKIN on peruukkikriisi bwuhah ( ;_; )


Martha pääsi kokeilemaan vaaleampaa lookkia, mutta eiköhän tää jäänyt nyt tähän yhten kuvaan vaan ja mustassa pysytään sitten loppuaika x) Pitkästä aikaa Teenastakin tuli napattua kuva! Mun täytyy nyt taas miättiä asioita hänenkin kohdallaan:o siis lookin suhteen, myymään en todellakaan ryhdy!

Tykkään suhteellisen paljon tosta stockperuukista tytöllä, mutta tuntuu etten oo saanut siitä sen takia tarpeeksi oman näköstä): pitää nyt vähän miättiä mikäs sille sopis.. 


Uusi kuvanen Quinnista x-) tää on sentään uus kuva vaikka syksyselle vähän näyttääkin! 


AMPPARIN KOHDALLA ASIOITA PITÄÄ MYÄS MIÄTTIÄ, tai siis hei, onko mulla enää edes nukkeja joiden lookkeja mun ei pitäisi miettiä uudestaan..  huoh :-:

Tykkään sen nykysestä lookista kyllä, mutta sekään ei taas inspaa <.> ja onhan hän kuitenkin näyttänyt tismalleen samalta jo useamman vuoden!


En tiädä yhtään mistä tää johtuu, mutta mun into Maanantaihin on kanssa laskenut ihan sikana '-' mulla ei oo mitään käryä mikä siinä mättää, sillä tykkään kuitenkin neidin ulkonäöstä..

Onkohan sitten vaan yksinkertaisesti ongelma vaatteissa ja hahmon keskeneräisyydessä? 


Viimeisimmät kuvatkin mitä oon Mandesta ottanut, on kaikki viimekesältä >< ja mua vähän hävettää se, mutta ei voi mitään. Ehkä mä otan itteeni niskasta kiinni ja koitan pukea hänelle jotain inspaavampaaOnneks on aina Camillan ihana Minni nukke, jonka kanssa Mandeliinia voi shippailla kaikessa rauhassa ilman kuvaamistakin x-) 


Violet sai päähänsä väliaikaisesti tälläisen peruukin x) tänhän ei siis alunperin pitänyt mennä hänelle lainkaan, mutta sitten Camilla testas sitä ja volaa!! Se sopi kuin valettu!

Mutta sitten, kävikin niin että päädyin testaamaan paripäivää tämän jälkeen hänelle viälä uutta peruukkia ja noh.. tää vaalee jäikin vain väliaikaiseksi kokeiluksi o-o ja Violetin päätä koristaa jo uusi peruukki! (Joka on tätäkin parempi!!) Uskoisin..Oon myäs täysin ihastunut nella retro memoryn stockmekkoon Violetin yllä ^^ saas nähdä päädynkö riisumaan sitä koskaan hänen päältään 8')) 

Ja tosiaan nyt kun katson näitä kuvia.. mun pitää vähän vielä miettiä tätä peruukkiasiaa :o katotaas kumpi nyt jääkään hänen päähänsä, tämä vai se uusi vaihtoehto.. 

No anygays pointti olikin nyt se, että mun into Violetiin on noussut ;) <3 Ja Anastasia nyt on edelleen ihan stockkuosissa (mutta tarvitsee ehdottomasti uudet silmät ja peruukin!), mihin lopputulokseen siis voimmekaan päätyä tämän postauksen luettuamme?

Mun nuket tarvittee hulluna kaikkee uutta, jotta voin taas ryhtyä kuvaamaan heitä hyvillämiälin:'DD mitähän tästäkin nyt taas tulee.. no, se nähdään sitten taas kohta!


((Viälä vika kuva Josh x Bellamy shipistä - Bell on Camillan nukke taas! Yllätyyyss.. sillä en koskaan näytä shippaavan omia nukkeja keskenään, ehkä pitäisi?))

Enskertaan!
Katotaan kauanko mulla kestää oppia tekemään loogisia ja kronologisia postauksia.. hmm


Kommentit

 1. Ihana tällanen kuulumispostaus! Näitä on tosi kivaa lukea ^^ Tykkään kans itse asetetusta haasteesta postata vaan vaakakuvia! Tuo eka Violet-kuva on kyllä ihana, oispa taas pian kukkia <3 Teenan kuvat ovat myös ihania, mä jotenkin nautin tuosta stock-peruukista sillä. Kuva Joshista sen stock-asussa on kans hieno, voi minkä värisiä lehtiä! :0

  On kyllä niin tuttu tunne, kun kaikkien nukkejen lookit vähän tympii ja aina joku näyttäis jonkun toisen peruukilla paljon paremmalta :'D (Ja koska rahapula niin mitäs sitä suotta uusia hommaamaan) Toivottavasti saat inspiä takas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ootan kans innolla kukkien palaamista, jotta pääsen kuvaamaan taas tänä kesänä kaikenlaisia kivoja kukkakuvia x)) viimekesä oli kyllä varsinainen kukkakesä ainakin mun kuvailujen osalta!

   Ja kiva (tavallaan) etten oo ainoa joka tästä peruukkiongelmasta kärsii! Pitää niitata nukkejen peruukit niiden päähän etteivät jatkuvasti vaihtelis e.e argh

   Poista
 2. Ooh sähän oot postannut!
  Älyttömän hauska idea tehdä postaus vain vaakakuvista, pitäis itsekin kokeilla ottaa enemmän kuvia vaakaan, kun ne voi ilmeisesti olla näinkin kivoja!
  Mun lempparit on tuo kuva Celestinestä ja nuo paidattomat miehet x)
  Toivottavasti saat nukkeja pian mieleisemmiksi, mullakin nuket kokee varmaan asu- ja ulkonäkökriisejä enemmän kuin minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on päässyt käymään!

   Todella piristävää nähdä sua taas täällä blogin kommenttikentän puolella ^_^ ihanaa muutenkin lueskella blogiin tulleita kommentteja <3 tää oli ihana yllätys!

   Best kun kerroit lempparikuvaskin ;)<3 Kiitos niistä! Ja hei toivotaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit