Tervetulopostaus kultapojalle


Moikka!

Pitkästä aikaa kirjottelen nyt täällä bloginkin puolella! Viime postauksessa kerroin mun vuaden alkaneen hyvissä merkeissä, mutta pian sen jälkeen asiat sit vähän kääntykin päälaelleen pidemmäksikin aikaa - eikä mua oo sen takia täällä blogissa näkynyt!

Taukoilin myäs instagramista kuukauden ajan, mutta nyt asiavat ovat taas palanneet raiteilleen ja mulla menee ihan hyvin nukkeilunkin kanssa x) 

Vaikka nyt näin kirjotusten, hakujen ja koronakauden alla stressitasot onkin olleet ihan uusilla leveleillä, etenkin viimeisimmän huamion takia. Ei sillä, että mua itse tauti vaivaisi, vaan se mitä siitä on nyt seurannut~
Viimepostauksessa mainitsin myös esittelyn aikana Sabrinan veljestä, jonka toivoin kotiuttavani seuraavaksi nukeksi perheeseeni.. ja tässä hän sitten onkin! Quinn muutti taloon 9.2 ja onkin siitä asti ollut mun ehdoton kestosuasikki!

Hän onkin ollut jatkuvan kuvailun kohteena ja monella kuvausreissulla mukana oman pihankin ulkopuolella ;) 

^yllä näkyvät kuvat tosin eivät ehkä anna kovin oikeanlaista vaikutelmaa jätkästä:'D

Mutta nyt päästiin asiaan!

Nää onkin ensimmäiset kuvat mitä Quinnista koskaan otin kameralla, ja ne kuvaavatkin mitä parhaiten hänen luonnettaan ja olemustaan x-)) 

Silti mulla on pakkomielle tunkea reppana sellaisiin miljöihin, mihin hän ei todellakaan kuulu ö3ö mutta kattokaa nyt miten söpö!! 
Ja kuinka hyvin ase sopiikaan hänen käsittelyynsä ;)


Katsotaan taas, niinkuin Sabrinankin postauksessa, alkuperäinen profiili jonka olen hahmolle aikanaan luonut: 


Nimi: Quinn Red 
Ikä: 19 
Laji: painajainen/mörkö 

Luonne: Quinn vihaa kyseenalaistamista, komentelua, kiukuttelua, määräilyä, valittamista, kiljumista.. tai no mitä jos vain kerrottaisiin mistä hän pitää --> nukkuvista ihmisistä. Siinä se taisi suurinpiirtein sitten ollakin.

 Poika tykkää tunkeutua itse henkilökohtaisesti toisten uniin ja saastuttaa ne, varoitetaan siispä heti: katso häntä silmiin, niin hän on painajaisissasi päivälläkin. 

Quinn on melko huumorintajuton tyyppi, useimmiten hänellä tuntuu olevan pinna melko kireällä. Mutta joinain harvoina hetkinään hän paljastaa itsestään aivan uusia puolia joista yllättyy itsekin. On hankalaa pitää sisällään niin monien pahimpia pelkoja, eikö totta? 


Ulkonäkö: Quinn käyttää arkensa jokaisena päivänä mustia vaatteita, kaikki päälle puettava kelpaa kunhan se on mustaa. Quinnillä on myös lyhyempääkin lyhyempi siilitukka, 4 korviksen reikää, "human" tatuointi, sekä kauttaaltaan mustat silmät. 

Pojalla on kylmä katse joka painautuu helposti mieleen, mutta siitäkin huolimatta pojan leveä irvistykseen taipuva hymy on helpoimmin huomattavissa. Pituutta löytyy helposti yli 180cm, ellei jopa lähelle 190!
Sisarusten yhteiskuvaa x-) 
Täytyy kyllä ruveta tunkemaan heitä useammin samoihin kuviin.. SÖPÖLÄISET

Quinn on löytänyt myös elämänsä lopullisen rakkauden Cassandra Rose nimisestä tytöstä. 
Cassandra kuuluukin Camillan omistukseen!
Pieni vitsi loppukevennykseksi.. haha.. RÄÄH
Mulla olis rehellisesti sanottuna vaikka ja kuinka, kerrottavaa Quinnista, mutta mä en vaan simple jaksa u3u klo. 4.36 aamuyästä kirjottaa enempää,

Pualustaudun nyt sillä, että oon ollu tääl blogissa nyt jo useempana yänä klo 2 - 5 välil yällä kirjottelemassa JA AI ETTÄ kun on ollu aamulla kultasta kontenttia luettavaks:'DD

Ollu kyllä sellasia lauseita kirjotettuna, että äikänsensurit kääntyisivät haudassaa jos näkisivät '_' 

Mutta nyt sitten, eipäs mulla muuta tähän hätään olekaan eue katotaan jos se seuraava postaus olis vähän jotain erilaista! 

Enspostaukseen!

Kommentit

 1. Tykkään vaan niin kamalasti sun postaustyylistä! Kivaa saada sulta pitkästä aikaa postausta 💛 Musta on aina yhtä mukavaa lukea kuulumisia ja muita tuumia ^^

  Quinn se vaan jaksaa olla ihana! Musta on nii kiva ku oot nyt kuvaillut sitä tosi aktiivisesti, aina yhtä mukavaa nähä kuinka ihmiset inspiroituu niiden nukeista <3 Sun ja Camillan nukkejen hahmot on tosi kiehtovia ja tykkään kans siitä et kirjotat omista lapsosistas aina tänne! Näitä hahmoprofiileita on hauska lukee, kiva nähä vähän minkä tyylisiä muut tekee 👀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla ja tiätää, että mun postustyyli miällyttää! Oli kiältämättä kyllä aikakin saada julkastuksi postus kun se on tänävuanna vähän tupannut jäämään:'D ehkä mä nyt aktivoidun tässä blonginkin suhteen!

   Quinnia on kyllä tosiaan tullut kuvailtua katiivisesti x)) kävin nimittäin eilenkin ottamassa useamman kuvan hänestä!

   Kiitos hirveesti kommentista! Ne piristää hirveesti erityisesti täällä blogin pualella! ^^

   Poista
 2. Onpa kiva postaus! Quinn vaikuttaa tosi kiinnostavalta hahmolta ja nukkenakin erottuu kyllä muista pallopäistä. :D Oot kustomoinu sitä hienosti! Noissa risumetsäkuvissa on sellai hyvin vangitseva tunnelma, tuntuu sopivan kyllä hyvin mörölle. o-o Jos muistat sen Muumipeikon Mörkö-unen ni mun mielestä jotenki sama tunnelma. X) Ja tykkään tosta pienestä vitsistä hehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että postaus ja Quinn itsessään miällyttävät! <3

   Quinn kyllä sopii erityisesti noihin synkempiin kuviin 8-) pitäis aktivoituu ottamaan niitä enemmänkin, mutta oon vaan aina enemmän innoissani auringonpaisteesta kuin pilvisestä säästä!

   Kiitos ihan sikana kommentista x)) mahtavaa, että vitsikin miällytti 8))))

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit