Elän itselleni



Moikka!

Taas yhden uuden hahmo/nukke esittelyn aika ;) oon kokoajan puhutellut nyt tätä tapausta "uutena nukkena" vaikka hän onkin täällä nyt yli vuaden asustellut :'D

Kyseessä on siis mun pullip elisabeth, jota oon tähän asti kutsunut nimellä Violet!

No, sitä neitiä ei enää ole olemassakaan, sillä hänen tilalleen syntyi ihan yllättäen ja suunnittelematta Phoenix - eli kyllä, nimen ja ulkonäön mukana vaihtui myös nuken sukupuoli ><'




Nuken ulkonäkö ei täysin vastaa hänen hahmonsa kuvailuja, mutta jostain syystä silti onnistuu näyttämään aivan siltä millaiseksi pojan kuvittelenkin! 

Uusia vaatteita hänelle tarvitsee vielä ainakin hankkia, ja varmaan tilata uudet silmätkin vielä jossain vaiheessa ^=^' siihen asti, noi on ihan hyvät!



Alkuperäinen profiili:


Nimi: Phoenix Dragonfly 
Ikä: 19 
Skp: Miesoletettu
 Laji: Sydän 


 Ulkonäkö: Tällä hepulla on kyllä tavalliset silmät noin muuten, mutta hänen pupillinsa eivät toimi aivan tavallisesti. Hänen pupillinsa eivät ole juuri koskaan saman kokoiset keskenään, vaan pahimmillaan toinen saattaa muistuttaa nuppineulaa, toisen silmän pupillin muistuttaessa pikemminkin lautasta. Eniten hänen silmänsä reagoivat valon kanssa.
 Iirikset pojalla ovat meripihkan väriset, lähes kultaiset! 

 Pojalla on valkeatukka, joka on juuri sen verran pitkä, että se on mahdollista saada nutturalle halutessaan. Mutta turhan pitkästä tukastaan huolimatta hänessä ei ole mitään naisellista. 

 Poika pukeutuu mihin tahansa mustavalkoisen värimaailmanskaalan väreihin, mutta eniten hänen päällänsä näkee kuitenkin punaisen sävyjä. Kirkuvan punaisesta verenpunaiseen. Hänellä on yhdet korviksen reiät, joissa hän yleensä pitää timantteja. Pituutta löytyy 184cm.



 Sukulaissuhteet: Phoenix on Sabrina Dragonflyn velipuoli. Hänellä siis ei ole sama isä Sabrinan kanssa, joten hän _ei_ jaa samaa verta Quinn Redin kanssa. Phoenixilla on ainoastaan sama äiti Sabrinan kanssa. Joten miten se nyt sanottiinkaan.. 
_Tervetuloa sukuun._ 



 Muuta: Tämä poika rakastaa verellä läträämistä, joten jos hänen missään ruumiinosassaan ei ole jonain päivänä pisaraakaan verta, ovat asiat tolaltaan. Pojan lajiksi on tosiaan asetettu sydän, joka kuulostaa toki hulvattomalta, mutta odotahan, siitä on nauru kaukana kun hän ryhtyy käyttämään voimiaan. 

 Hän hallitsee kaikkien sydämiä, mutta kuka kesyttää hänen sydämensä?






Mitkäs vois ollas sellasia hauskoja lisäfaktoja Phoenixista..
No aloitetaan vaikka näillä:


1. Phoenix on rikas kuin mikä. Rahasta ei ole pulaa, ja hän pystyy ostamaan näin ollen kaikkea mitä rahalla vain voi saada. Mutta se mitä hän hartaimmin toivoo, ei ole rahasta riippuva asia. 

2. Hän saa kenet tahansa rakastumaan keneen tahansa, tai lopettamaan heidän tunteensa. Hän valitsee millä tahdilla sinun sydämesi lyö, vai lyökö ollenkaan. 

3. Hän kuulee kaikkien sydämensykkeet, ja tunnistaa heidän syvimpiä tunteitaan sen avulla. Mutta omaa sydäntään Phoenix ei osaa tulkita lainkaan, ja kieltää kokonaan sen olemassa olon. 

4. Vaikka Phoenix onkin persoonaltaan varsin huomaavainen, ja käyttäytyy erityisesti naisten seurassa varsin hyvin, hän ei anna minkäänlaisten tunteiden tulla tielle. Hän haluaa olla aina valmis luopumaan jokaisesta hänen elämäänsä astelleesta ihmisestä, ja pitää näin itsensä onnessa. 

5. Rakkaus on sokea. Phoenixin mielestä rakkaus tekee ihmisen heikoksi, eikä näin ollen anna tälläiselle tunteelle edes mahdollisuutta. Ja hän onkin jättänyt taakseen monta murtunutta sekä kaunista sydäntä. 

6. Hän voi pysäyttää sydämesi huolimatta siitä, oletko hänen paras ystävänsä vai satunnainen ohikulkija. Siinä mielessä kyllä, Phoenix on sydämetön ja peloton. 

7. Phoenixilla on musta, ja varsinaista huomiota herättävä moottoripyörä, iso ja kallistalo, sekä ego joka ei jää muiden varjoon.



Vähän selvennystä Phoenixin perheen suhdekiamuroihin sukupuun avulla!




 Kurkistus yhteen hetkeen Phoenixin elämässä:


Taloni palohälyttimet ilmoittavat alta aikayksikön palosta pesuhuoneessa. Kuuntelen sitä olkkarin sohvalla istuen, muksu sylissäni ja katselen edessäni seisovaa takan tuhkakasaa. Silittelen hänen poskeaan kaikessa rauhassa, kuin en mitään kuulisikaan. 

 Taloni palojärjestelmä toimi automaattisesti, ja ilmoitti tulipaloista suoraan paloasemalle. He olisivat siis täällä jo muutamissa minuuteissa sammuttamassa paloa. 

 Eli ei, en ottanut mitään stressiä tilanteesta, palo ei edes pääsisi leviämään sellaisilta pinnoilta ulos pesuhuoneesta. "Ei hätää pikkuinen.." sanon pennulle ja alan hyräilemään hänelle yhtä lempi lastenlauluistani.

 Patrician tuoman veitsen aiheuttama tulipalo oli varsinainen lahja.





Pari loppukevennys faktaa ;)

8. Phoenix rakastaa hillua omassa kodissaan alasti!

9. Ja hänellä on korkeanpaikan kammo:P

10. Phoenix rakastaa pitsisiä vaatteita ja näyttäviä nahkatakkeja! Ja no, ylipäätänsä ulkonäkö on hänelle kaikki kaikessa. Tärkeintä kuitenkin on, että hän elää itselleen. 



Mutta silti, Phoenix pitää tavattoman paljon nuorten naisten pelastamisesta ja ottamisesta siipiensä suojaan. 

Phoenixin sylissä makaava nukke, Elowyn on Camillan !




Paljon olis kerrotavaa vielä lisäksi, mutta aloitetaan nyt tällä 8-) Mitäs Phoenixista mietteitä? 

Kommentit

  1. Nää sun hahmoesittelypostaukset on kyllä ihan tavattoman kiehtovia! ;-; Ihanaa kuulla lisää Phoenixista, se vaikutti jo instan perusteella mielenkiintoiselta hahmolta. Sydänten hallitseminen, mutta oman sydämensä ignooraaminen on jo itsessään aivan ihana yksityiskohta! Tässä postauksessa on myös aivan ihania kuvia 💛 Nuo ihan viimeiset ovat kenties suosikkini ^^ Mielelläni kuulen lisää tästä pojasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippua, että Phoenix miällytti sua jo instassakin!

      Ja viälä kivempi kuulla, että näitä on ollut susta viihyttävä lukea! Piristää aina blogiin tulleet kommentit ihan erityisestä ;D!

      Suurkiitokset!!

      Poista
  2. Ihailen mielettömästi sitä työtä, mitä näet nukkejesi esittelyyn ja hahmojen luontiin!
    Tosi mielenkiintoinen ja laaja postaus, tällaista olisi kiva nähdä vielä joskus lisää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tälläisiä on varmasti tulossa vielä lisääkin! <3 Ihan super ihanaa kuulla, että oot tota miältä ^^ Kiitos paljon!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit