Pinnan alla!Moi!
Lisäinfopostaus mun nukeista!
Cassandra (kuvien mustatukkainen neiti) on yhä Camillan nukke!

Oon aina aatellut, että mun nuket on kuvastamassa jotain eripualia musta - joten tässä on hieman lisäkertomusta ja postausta siitä mitä Sabrina sekä Quinn mun eripualista kuvastavat ^^

Varoitus kuitenkin tähän, että postaus saattaa sisältää tietoja, jotka voivat aiheuttaa joillekin epämukavan olon. 

Joten jos olet herkkä, en suosittele jatkamaan postausta tätä pidemmälle!
Aloitetaan kertomalla hieman lisää Sabrinasta:


Sab on itsenäinen nainen, joka ei kaipaa miestä, saati sitten naistakaan rinnalleen auttamaan itseään. 

Hän pärjää mitä loistavammin ilman turhia suhdekiemuroita ja onkin varsin temperamenttinen nainen. Pinna on aavistuksen pidempi kuin Quinnilla, mutta auta armias jos suututat tämän herttakuningattaren. 

Hän tekee elämästäsi tulisen helvetin yhtänopeasti kuin sinä sammut baari-illan jälkeen kämppäsi eteiseen. 


Mutta hänellä on myös loistava pehmeä puolensa. Sab rakastaa lapsia!

Sabrinalla on myös itsetunto pilvissä, eikä hän todellakaan anna kenenkään kohdella itseään huonosti. Katsokin häntä väärällä tavalla, niin saat kuulla kunniasi. 


Hän on lajiltaan lohikäärme, joten hänen silmänsä muuttuvat suututettuna käärmemäisiksi viiruiksi! Ja silloin toivoisin sinuna olevani kaukana. 


Kurkkaus hetkeen Sabrinan elämässä:

Nyökyttelen hieman silmät sirrilläni katse epäuskoa tihkuen "vai että pahoillasi.." tuhahdan vihoissani. Huitaisen sitten kädelläni ilmaa samaan aikaan kun käännyn takaisin muiden puoleen. Muutama huoneen paikka syttyy palamaan huitaisuni johdosta alkaen levittämään liekkejä kulovalkean lailla ympärilleen.

 Minussa ja Quinnissa oli myös se samaa, että vihaisena emme hallinneet voimiamme. Ja vihaisena.. ne myös toimivat parhaiten.

 "Toivottavasti palatte helvetissä" sihahdan porukalle, ennen kuin lähden astelemaan pois oleskelutiloilta. Sellaisen minä tästä paikasta tekisin. Tekisin kaikille niille jotka satuttivat minua.


Mun tekemä hahmotelma Sabrinasta!Mutta aivan kuten toinen veljensä Phoenix, Sabrina osaa olla varsinainen siveyden perikuva suurimman osan ajasta. 

He ovat kumpikin varsin hyväkäytöksisiä. 


Mutta jos Sabrina vain haluaa, hän saa sinusta kaiken selville. Hän kaivaa tiedot esiin ja levittää juoruja sinusta mielellään. 

Hän on melkoinen käärmesuustaan, ja saa helposti ihmiset manipuloitua uskomaan mitä hän ikinä suustaan päästääkään. 

Paljon kauniita sanoja ilman mitään pohjaa. 


Sabrina onkin hahmona ja nukkena kuvastamassa mun manipuloivaa puolta itsessäni. Mulla on toisinaan kiero tapa saada ihmiset ajattelemaan asiat mun haluamallani tavalla. Sab on myäs kuvastamassa mun suorapuheisuutta, sanon mielipiteeni suoraan ja rehellisesti. 

En koskaan kehu asioita, jotka eivät mun mielestä sitä ansaitse. Jätän ne kokonaan huomiotta tällöin, niinkuin Sabrinakin. 


Eikä me kumpikaan pelätä näpäyttää takaisin!


Sabrina ja Quinn ovat sisaruksia keskenään, jos ette jo muistaneet x) heillä on sama isä, joka on syy samankaltaisiin läpimustiin silmiin!

Luonteeltaan he ovat kuitenkin varsin poikkeava kaksikko. Siinä missä Sabrina rakastaa itseään kaikinpuolin, Quinn kokee oman ulkonäkönsä ahdistavana. 

Kaksikko ei myöskään itke aivan tavallisia kyyneleitä, vaan öljymäistä tahmeaa mustaanestettä, joka lähtee harvoin edes kulumalla. Tästä onkin hyvä siirtyä Quinniin itseensä:


Quinn saa energiaa muiden ihmisten painajaisista, joten hän on turvautunut täysin voimiensa hyödyntämiseen. 

Sen takia, miehellä onkin monen vuoden ajalta ongelmia ruokailujen kanssa. Hän ei syö, ei halua syödä, eikä aio syödä. 
Siinä lienee taas yksi Quinnin huonoista puolista ja heikkouksista. 


Quinnin laji painajaisena onkin mitä loistavin vertauskuva hänen kärsimäänsä häiriöön, mitä syömiseen tulee. 

Quinnin hahmo on mulle tärkeä voimanlähde ja auttaa käsittelemään asioita paremmin, mitä mun aiemmin sairastamaan useampivuotiseen syömishäiriöön tulee. En oo viäläkään uskaltanut sanoa ääneen, että olisin täysin selättänyt sen vaikken enää ammattilaisilla käykään - joten käsittelen asioita Quinnin hahmon kautta lisää. 

Quinn on mulle muutenkin tapa käsitellä mun omat heikkoudet paremmin, joihin lukeutuu esimerkiksi törkeän lyhyt pinna ja kiihtyminen nollasta sataan sekunneissa. Lyhyesti sanottuna siis, Quinn on kuvastamassa mun omia painajaisia ja pelkoja. Ja siksi se onkin mulle niin tärkeä <3 


Kurkistus hetkeen Quinnin elämässä:

Minulla kestää hetki tajuta, että tyttö puhui Neosta, hänen käyttäessään pojan sukunimeä etunimen sijaan. 

 "Kiitti, mut ei kiitti" torjun uudelleen lautasen ja nojaudun pois päin siitä "mä en tiedä mikä hinku sulla on yhtäkkiä yrittää auttaa mua, mutta en pidä siitä, joten jos voisit ystävällisesti pistää ton taidonnäyteesi omaan poskeesi, ja jättää minut rauhaan" latelen. 

Äänestäni taisi jopa kuulua, että koin oloni uhatuksi. En Cassandran vuoksi, vaan ruuan vuoksi jota hän työnsi minua kohti.Tässä on mun keskeneränen, ja jatkamaton piirustus Quinnista, sekä hänen kahdesta muusta olomuodostaan!

Tää piirustus Quinnista kuvaa ehkä parhaiten sitä millaiseksi olen miehen alunperin kuvitellutkin x) siinä meidän 190cm hujoppimme<3


Tässä viälä yksi Quinnin painajaishahmo lisää x) hän pystyy siis muuttamaan omaa muatoon kenen tahansa peloksi!


Quinn on kihloissa Cassandran kanssa, joka on miehelle itselleen elämän tasapainoittaja ja henkireiäntarjoaja. 

Alunperin Quinn seurusteli Cassandran pikkusiskon, Celestinen kanssa - mutta kuvioihin tulikin vanhempi sisko ja sai Quinnin ihastumaan, ja jopa rakastumaan itseensä. 


Cassandra on myös Quinnia muutaman vuoden vanhempi ;) 

Quinn on herkkä muiden tunteille ja imee niitä itseensä helposti. Häneen tarttuvat siis herkästi muiden tunteet niin hyvässä kuin pahassakin. Hän tuntee isosti, ja näyttää tunteitaan näin ollen varsin voimakkaasti. 

Ulkokuorestaan huolimatta Quinn on varsin suojeleva henkilö, joka haluaa oikeuden toteutuvan. Hän ei toivo edes pahimmalle vihollisellekaan pahaa henkistä oloa, ja onkin valmis auttamaan muita siitä huolimatta, että oli saattanut vielä äsken olla tappelemassa hänen kanssaan. 

Mutta kuten aiemmin todettu, hän on impulsiivinen, ja suututettuna vaarallinen. 
Kurkistetaampas siis toiseen hetkeen hänen elämässään;;Kurkistus hetkeen Quinnin elämässä:

Paiskaan kämmeneni ruokalan kovaan pöytään kuullessani yhden kanalauman tytöistä kysyvän jotakin. Kysyvän, milloin jättäisin heidät lopultakin rauhaan. Käännän hitaasti katseeni häneen hullunkiilto silmissäni. 

Pöydälle oltiin nostettu minun toimestani jätesäkki, josta kieri osittain ulos, näkyviin, paikoiltaan irroitettu pää. Se vuosi edelleen verta, joten hirmuteosta ei voinut olla kauaa. 

Tuijotan blondiin leveä hymy naamallani. Sellainen, jonka olisi voinut nähdä halloweenin aikaan kurpitsalle kaiverrettuna. 

"jätän teidät rauhaan kun jokainen teistä näyttää tältä - " aloitan ja nostan teurastamani nukkumatin pään hiuksista tukistaen ilmaan. Roikotan ruumistaan irronnutta päätä pöydän yllä, katsettani porukasta siirtämättä. 
Kaikessa kokonaisuudessaan, Quinn on mun voimaannuttaja ja vertaistuen tarjoaja ^^ <3 

Kiinnostaisko ketään, jos tekisin tälläisen myäs esimeekiksi Phoenixista?
No, jokatapuksessa, kiitos kurkkaamisesta! 

Nähdään enspostauksen parissa ^^

Kommentit

 1. Onpa tosi kiva että teit tällasen postauksen! Muakin aina pelottaa heitellä nukkeilun henkilökohtasempia juttuja blogiin, joten arvostan paljon, että teit tän! 💪🏻 Tää antaa perspektiiviä siihen, miten rakkaita hahmot (ja nuket) voikaan olla. Monesti itekin huomaan projisoivani noihin kaikkia omia ongelmiani. Ehdottomasti kiinnostais myös Phoenix, jos vaan haluut siitäkin tehdä 🙏🏻

  Mut tää kaksikko on kyllä ehdottomasti aivan ihana! Molemmat on tosi kiehtovia persoonia ja niiden henkilökohtaisuus tekee niistä tosi tärkeitä. Mä aika tosi paljon ihailen kans näitä kuvia tässä postauksessa, sä se osaat ottaa yhteiskuvia ja vesikuvia ;-; 🖤 Varsinkin Sabrinan vesikuvat on tosi upeita!

  Kiva kyllä että teit tän! Hahmot on loistava tapa käsitellä ongelmia, mäki oon syömishäiriötouhuja ja muita niihin purkanut. (Senkin puolesta tsemppiä!!) Hieno postaus 💪🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommenttia oli todella mukava ja piristävä lueskella! Mitä mahtavinta kuulla myäs, että tähän osataan samaistua! <3

   Teen kyllä miälelläni tälläisen postauksen Phoenixistakin, kun tätä kerta tykättiin lukea! ^_^
   Ihan super ihana kuulla myäs, että pidät mun kuvista! Oon kyllä kiältämättä melko tyytyväinen itsekin Sabrinan vesikuviin u3u <3

   Kiitos viälä, ääh D;

   Poista
 2. tosi hienoa että teit tän!! ❤ sun nuket ja kuvat on upeit!

  VastaaPoista
 3. Siis en voi vaan hehkuttaa tarpeeksi, kuinka mielenkiintoista luettavaa nää postaukset on! Etenkin noi sun piirretyt hahmosuunnitelmat on tosi kiva lisä tässä postauksessa.
  Sabrinasta on ehdottomasti tullut mun lempinukke sulta. Rakastan sen kieroa luonnetta ja todella kuumaa ulkonäköä. Ah! Upeita nää tän postauksen kuvatkin, niin hienoja tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Et kuule tiädäkään kuinka sun blogikommentit aina jaksaa piristää ja inspiroida mua! <3 Suurkiitokset sekä multa, että Sabrinalta!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit