Phone vs Camera
Moikka!
Postauksen otsikko varmaan kertookin jo kaiken!

Tähän postaukseen mun oli tarkotus kerätä samoista asetteluista kuvia sekä puhelimen kameralla, että järkkärillä ja vähän näyttää mikä kameran ja puhelimen ero on ainakin mun kuvissa \0/

Katotaan, onko joissain tilanteissa puhelin parempi kuin kamera ja pitääkö se kamera aina olla:P Vasemmalle laitan puhelimella otetut kuvat, ja oikealle kameralla otetut!

Laitan mukaan myäs pari behind the scenes kuvaa, tässä yllä näkyvän kuvan takaa paljastuksia:


Tässä kuvassa me hyädynnettiin tosiaan meidän pesuhuoneesta löytynyttä lastenammetta, joka oli itseasissa tosi hyvä tähän tarkoitukseen!

Amme me täytettiin vedellä, sekä kauramaidolla, jotta saatiin siitä sakeampaa! (Oltiin vähän vegaanisempia)Kamerakuva!!
En ees tiädä tarviiko mun perustella asiaa mitenkään, en tykkää ite lainkaan tosta puhelinkuvalla tulleesta taustasta, enkä siinä kuinka synkäksi nukke vetää. 

Muutenhan kuvissa ei oikeastaan muuta eria olekaan kun ikkunan maisema! 

Kamerakuvassa huamio keskittyy enemmän nukkeen, kun taas puhelinkuvassa taustaan. Riippuu kaiketi ihan siitä mistä tykkää:'DNäissä kahdessa ei hirveästi taas myäskään eroa ole, muuta kuin kamerakuvan syvemmät kontrastit ja valokohdat!

Kummatkin on taas ainakin mulle ihan mukiinmeneviä kuvia ^^Vähän monsterhigh kuvaa tähän väliin, kun oon kerta näistäkin tälläisen vertailukelpoisen kuvan puhelimella napannut x)Miten noissa puhelinkuvissa Quinnin vartalo näyttää niin kovin piäneltä päähän nähden ö.ö hyi että.

Näistä mulla nyt ei kumminkaan ole kamalasti sanottavaa, ei hirveän suurta eroa valotusta lukuunottamatta. 

Sabrinan hiukset näyttää tosin puhelinkuvassa paljon laadukkaammilta ja paremmilta kuin kamerakuvassa, mikä on yllättävää, sillä yleensä kamera saa kamalimmatkin peruukit näyttämään paremmilta


Syvyysero kuvassa taas on melko huomattava. 
Varjoja ja muotoja on paljon enemmän kameralla otetussa kuvassa kuin puhelimella otetussa. 

Ja mä tykkään itse kamerakuvasta enemmän ^^' se on tunnelmallisempi eikä niin karkea. Mitä tähän kuvaan tulee, niin tykkään rehellisesti sanottuna puhelimella otetusta enemmän!

Yleensä oon enemmän blurrisien taustojen perään, mutta tässä ehdottomasti terävä ja valehtelematon tausta toimii paremmin! Sävyt ovat hyvät ja päästävät mekon paremmin oikeuksiinsa ^^

Tykkään maan tuomista yksityiskohdista ja väreistä kuvaan. Ne täydentävät kuvaa enemmän kuin vievät huomiota! Joten kyllä, tässä toteutuksessa puhelin on parempi!Näissä kahdessa kuvassa ero on aikalailla hiuksenhieno, enkä osaa sanoa kumpi niistä on parempi tai huonompi:D mulle kummatkin on ihan mukiinmeneviä vaikkakin puhelinkuvassa värit taitavatkin olla paremmat!Ylempi kuva on otettu kameralla, alempi puhelimella!

Mua hämmentää näissä suuresti se, kuinka paljon mun puhelimen kamera pyöristää ja tuo ulos päin noita muotoja :o
Verratkaa vaikka Quinnin naamaa kummassakin kuvassa toisiinsa, se on paljon kaksulotteisempi kameralla otetussa kuvassa. 

Noiden päät näyttää myäs alemmassa, eli puhelinkuvassa paljon suuremmilta e.e?? Miälenkiintoista. Josh on niin piäni ja viaton Quinnin rinnalla ;u; <3 en oikeastaan edes tiedä miks mä päätin tunkea nää kaks samaan kuvaan, mutta hyvinhän ne tuli toimeen!
Ainakin tän kuvan ajan..

Tykkään ehdottomasti paljon enemmän kameralla otetusta versiosta, se on paljon mielenkiintoisempi ja tuo enemmän syvyyttä sekä tasoja mukaan kuvaan!

Vaikkakin kuvakulma onkin hieman eri, jolla on varmasti myäs osuutta asiaan:'DTässä nyt ei oo tismalleen sama asettelu kyseessä, mutta sama kuvauskohta ja aika kylläkin!

Taustana käytin mun tiatokonetualia, jolla sitten roikkui hualimattomasti vielä mun yo-juhlissa käytetty mekko roikkumassa selkänojalla.

Näköjään ne toimivat kaikesta hualimatta oivana mustana taustana näille kuville! 8) Tarviiko mun edes sanoa kumpi on parempi kuva? Kamerakuva tietysti - sain taustasta just niin mustan ja synkän kuin halusinkin!


Laitetaas tähän väliin vähän erilaisempaa kuvaa! Tässä ei oo kyseessä puhelin vs kamera kuva, vaan kummatkin on kyllä otettu kameralla (ylempi vain on muakkaamaton versio ja eri kuvakulma)

Näin joskus jonkun hitsi kun en muista kuka se oli laittaneen instastooriinsa kuvan ja aloittaneen haasteen, jossa laitettiin kuvausreissun eka ja vika kuva näytille - jotta nähtiin ns "kehitys" yhen kuvausreissun aikana:'D musta se oli aika hauska idea ja huamasin, että mä kehityin ainakin näitä kuvia ottaessa!

Nukke tosin ei ole mun oma, vaan kuuluu tuttuun tapaan Camillalle! Calippon luamet on niiiiiin ihanat! 


Tässäkin kuvassa esiintyy Camillamurun nukke, nimittäin Celestine ^^ ai te ihmettelette mitä Quinn tualla tekee?

Quinn ja Celestine seurustelivat nuarempina, kunnes Cassandra astui kehiin, joten otin tän vähänniinkuin eräänlaisena tb-kuvana jolloin toi porukka oli itseasiassa oikeastikin telttailemassa! :'D

Tykkään paljon enemmän kameralla otetusta kuvasta oikealla -> puhelinkuvassa muadot ja syvyydet näyttävät olevan ihan vinksallaan taas o.õ


Mutta eiköhän jätetä tää postaus nyt tähän!

Ois ihana kuulla oliko tää teidän mielestä millään tapaa hyvä idea, liian pitkä tai liian lyhyt postaus. Oliko kuvia liikaa tai liian vähän, entä tekstiä:0?

Sen mä tiädän ettei mun pohdiskeluissa ollut mitään juurta:'D mutta ei niissä aina tarvikkaan olla - kiinnostaisko ketään jos tekisin joskus viälä toisenkin tälläisen?

Kiitos kaikille lukijoille! <333
Toivottavasti enspostaus kertoo Arielista

Kommentit

 1. Tää oli mielenkiintonen lukee! Kamerakuvat vei kyl mun silmis lähes aina voiton. Mut oli kyl jännä et jotkut puhelinkuvat näytti paremmalta. 🙀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tää oli susta miälenkiintonen! Ehkä päädyn toteuttamaan tälläisen viälä joskus toistekin x) !

   Kiitos!

   Poista
 2. Oi tää oli kiva! Tykkään paljon luea myös kaikkia sun omia tuumia tuolla välissä ^^ Aika paljonhan näillä näkyis olevan eroa.

  Pakko kans sanoo että moni näistä kuvista on aivan ihana, ja on tosi kiva nähdä niitä nyt tässä! Tuo telttailukuva on tosi kiva, samoin tuo Corpse Bride -otos. Ihailen kans lopetuskuvaa, ihana Sabrina <3

  Arielin postausta innolla odotellessa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mahtavaa, että sä tykkäsit tästä ^^ eikä mun omat tuumailut häirinneet:'D

   Tosi ihana kuulla, että itse kuvat myäs miällyttivät! Arvostan!

   Multa ja Sabrinalta valtavat kiitokset u3u!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit