Olen laiskimusMoii!

Eiköhän se olis viimein aika esitellä Cobraakin paremmin täällä bloginpualella ^^' oon yrittänyt saada tätä postausta jo niin kauan kasaan, että monet faktat on jo ehtineet muuttumaan monta kertaa - joten.. jotta ne eivät muutuisi vielä lisää niiiin..
Tässä tuttuun tapaan tehty alkuperäisen profiilin ja "moodboardin" esittely u_uNimi: Cobra Montanor 
Ikä: 32
skp: 🚹 
Laji: Savuton tuli, musta liekki 

 Artikuloiva ja rauhallinen persoona. Hän ei ole sellainen tyyppi, joka lähtisi mukaan räyhäämiseen ja huutaisi takaisin. Hän pysyy mielummin hiljaa ja ilmaisee tunteensa toisella tavalla. Cobra on se, joka iskee puukon selkääsi pahimmalla mahdollisimmalla hetkellä ja viiltää miekalla kurkkusi pimeässä.

 Eli ei, hän ei pidä hirveää meteliä itsestään. Hän on aina siellä, missä sinäkin - jos vain haluaa. 

 Cobra on kuitenkin to-del-la pakkomielteinen ja kiivas rakastuessaan tai päättäessään jotakin. 


 Ulkonäkö: Cobralla on pitkät vaaleat hiukset, jotka ovat useimmiten sisimmästä kerroksista täysin letitetyt. Varsinaiset pianon soittajan sormet. Pitkät, sekä kapeat, melkeimpä terävät. Vaatteet ovat pitkiä ja mustia. Ja kun sanon pitkiä, tarkoitan sitä. Hänen viittansa laahavat maata ja kulkevat miehen perässä valuvan veden lailla hänen astellessaan. Silmien väri on meripihkan värinen, joten se taittuu aika rehellisesti usein keltaiseen tai jopa kultaiseen. Pituutta miehellä on 180cm

 Muuta: Cobra on syyllinen Rollo Foxxin valkoisten enkelinsiipien repimiseen. Hän oli se, joka irroitti siivet, ja säilyttää niitä itsellään. 

 Eikä se riitä. Onko kukaan koskaan ihmetellyt, miksei Killian Blue koskaan muutu sudeksi? Hän ei muutu, sillä susimuotoa ei ole enää olemassakaan. Cobra teki aikanaan sudesta kivan turkishuivin. Söpöä, eikös? 

Ja lisää. Cobralla on Calippon ihastuttava pikkusisko vähän.. hmm, lainassa. Eivätkä nuo ole suinkaan ainoat henkilöt, joita hän tuntee.
 Hän on nimittäin yrittänyt jo kahdesti saada Gabriella Reflectionin mustat siivet. Ja kaiken tämän päälle, hän on Christine Halon miesystävä. Mutta ei, he eivät ole varsinaisesti rakastuneet toisiinsa.Nykyään lisäisin noihin tiatoihin viälä, ällöttävän siirappinen tai jotain:'D?

Tai no ei nyt ihan niinkään aina, mutta Cobra kyllä paljastui sellaiseksi tyypiksi, että on kaikista mun nukeista ja hahmoista ehdottomasti romanttisin tyyppi ja sais varmaan kenet tahansa olemaan sulaa vahaa käsissään jos vain yrittäisi.

Paitsi jos vihaa ällöttävän siirappisia juttuja (kuten minä)
Tykkään hirveesti näistä ekoista kuvista joita oon Cobrasta ottanut))Ja sitten olis viälä tällänen yks pikkujuttu:


Cobra tuli ja nappas Cassandran. 
Jep. 

Sellastahan ei alunperinkään pitänyt käydä, ei sitten missään ulottuvuudessa. Cassandran piti olla aina ja ikuisesti Quinnin kanssa - erottamaton pari. 

Enkä mäkään ollut suunnitellut, tai halunnut yhtään, että siihen väliin mentäis - mutta sitten.. huoh. 
Mä loin uuden hahmon, Cobran. Mä olin suunnitellut kuinka sotken miakkosen Gabriellan ja Cassiopeian ja Calippon ja ties kenen elämään, jotta nekin sais jotain tekemistä D;

JA SITTEN SE MITEN TÄÄ JÄTKÄ PÄÄTTÄÄ ILMOITTAA ENSIMMÄISEN KERRAN OLEMASSA OLOSTAAN ON TÄMÄ:


Sabrinan näkökulma =

Hymyilen hieman huvittuneena Rosemaryn puheille, kun hän sanoo, ettei yltäisi samalla tasolle laadun suhteen kanssani. 
"Sä olit jo valmiiksi samalla tasolla" lupaan, ja lasken katseen väliimme. Katselen vaatteitamme ja sitten välissämme olevaa hyvin pientä tilaa. 

 Samaan aikaan kun me tanssimme hänen kanssaan, joku astelee tanssilattian poikki pitkä, ohutta kangasta oleva viitta perässään salin toiselle puolelle. Viitta liehuaa hieman ilmassa, ja laahaa vauhdin hidastuessa maata askelten perässä. Miehen pihkanväriset silmät kiiluivat juhlienvaloissa ja pitkät vaaleat hiukset oltiin koottu hevosten harjan tavoin muutamien lettien avulla ylös. 

 Hän pysähtyy boolipöydän luokse, jossa eräs tietty naine oli ollut tarjoilemassa boolia koko tanssiaisten ajan. Syy siihen oli se, ettei Quinn ollut koskaan ilmestynyt paikanpäälle. Vaaleahiuksinen mies ojentaa kätensä Cassandraa kohti toinen käsi varmaankin seläntakana. Pyysi mukaansa tanssiin. Ei sanoja. Pelkkä ojennettu käsi ja katse naisen sinisissä silmissä. Eli jonkinlainen väliintulo tässä on nyt tapahtunut:'D 
(Kuvan valkeatukkainen pullip on Camillan!)


Kurkistus hetkeen Cobran elämässä:

Annan katseeni kiertää pihassa kävellessämme. Hymyilen hieman huvittuneena hänen puheilleen. Oli tosiaan parempi, että hän ajatteli noin. 

Ajatteli, että jännitys alkoi vasta nyt, kun olin eronnut Christinen kanssa ja avoin uudelle suhteelle. Minun ja Christinen seurustelusuhde ei ollut koskaan pohjautunut tunteille, vaan pelkälle järjelle. Meidän oli järkevämpi olla yhdessä, kuin selittää välejämme kavereina. 

Siksi ero oli ollut helppo, meidän kummankin osalta. 

 "Olisin tuonut sulle kukkia, mutta mä en halua leikata niitä irti" sanon kävellessämme, jätän sanat leijumaan ilmaan sen merkiksi, että tulisin vielä jatkamaan lausettani pian. Pysähdyn metallisen aidan viereen. Sen koukeroisia kuvioita vasten kasvoi pensas.

 Käännän katseeni Cassandraan "niin mä annan ne kaikki sulle" sanon siirtäen pensasta samaan aikaan sanojeni kanssa. Pensaan takana, aidan toisella puolella kasvoi tuhoton määrä erilaisia kukkasia ja kasveja. Ne eivät olleet ehkä mitä erikoisimpia ja näyttävämpiä, mutta ne olivat niittykukkia, joten osa hyvinkin uhanalaisia niittyjen rajallisen ja vähenevän määrän vuoksi. Eli tämä kaksikko olivat vielä jokin aika sitten pari! Vaikkei heillä ikinä mitään romanttisia tuntemuksia toisiaan kohtaan ollutkaan:"D 

Niin, että sinne tuli sitten heitettyä Quinnin ja Cassandran juttu rekan alle. Hyvähyvä -_-
Mä lupaan, että mä yritin ja yritin saada Cobraa vietyä ja tungettua milloin mihinkin tilanteeseen ja väliin, mutta se ei sitten koskaan halunnutkaan ilmaantua paikalle. 

Ja sitten se jätkä päättää tietysti ilmaantua pahimpaan mahdolliseen väliin ja ihmisen luo D;; Olin siinä vaiheessa vähän itsekin yllättynytOijoo, ja Cobralla on myäs pieni lapsi, poika nimeltä Ilja ^_^ Ilja ei ole Cassandran eikä Christinen kanssa hankittu mukula, vaan kolmannen naisen - joka ei ole enää kuvioissa mukana. 

Mutta jeps, näköjään kaikesta yltiöromanttisuudesta huolimatta Cobrandeerus tykkää harrastella paljonkin hmmm.. rakkaudettomia suhteita. 

(Lisäfakta: lajilliset kasvavat muutamissa kuukausissa jo vauvasta isommaksi lapseksi joten kehittyminen on nopeaa.)Kaiken tämän päälle, mun natsume, Neith, on Cobran serkku ^____^ katsokaa nyt noita merirosvoja! Upeat<3

Ei varmaan kauheen vaikee arvata, kumpi on pelkkä kansipoika:'D
(Luotiin uusi "todellisuus" jossa Cobra itseasiassa omistaa laivan ja toimii merirosvona muunmuassa Neithin ja Christinen kanssa. Siinä ulottuvuudessa Cobra ei ole enää Cassandran kanssa MUTTA Cassandra ei ole myöskään Quinnin kanssa)

Päätin silti pitää noi tarinanpätkät täällä infoamassa enemmän siitä, mikä Cobra on miehiään ^^'

Mua ihan hävettää olla täällä tätä julkasemassa noin pual vuatta myähemmin siitä kun Cobra tänne saapui ;_; sattuu sydämeen ihan. 

Tää blogittelu on jäänyt nyt jonkun takia tosi vähäiselle, niinkuin oikeastaan instagramissakin hengailu (syynäkö uudet päivitykset vai ulkona vallitseva pimeys?)
Oli miten oli, niin mä en aio enää tässä tätä enempää hinkkailla. Tää sää olla just niin valmis kuin joskus tän laitoin olemaan!!

Tavoitteena ensvuaden alkupualella tehdä uus päivittelypostaus mun nukkekatraasta, sillä mä LUPAAN, ettei kukaan oo enää perillä sen sisällöstä. Tuskin oon itsekään. 

Mulla on käytännössä uudistunut tänä vuanna koko nukkeporukka, eikä vanhoista tapauksista oo enää tiatoakaan. Omalla tavallaan harmillinen juttu, mutta samaan aikaan oon varmaan tyytyväisempi kuin koskaan mun nukkekokoonpanoon ^^Mutta tosiaan..
Toivotan hyvää loppuvuatta ja joulun odotusta kaikille ^=^ <3 Nähdään enspostauksen parissa viimeistään ensivuanna x) !!

Kommentit

 1. En jaksa vaihtaa normikäyttäjälleni niin mennään nyt sit tällä :'D

  Ei vitsi, ihanaa että postasit, näitä on aina niin kiva lukea! Olin just sopivasti tässä aamusta blogikierroksella ja tää osu samalla hauskasti silmiin. Cobra on ulkonäöltään tosi upea, tuo tukka ja merirosvotyyli nappaa ja kovaa. Ihan hirveästi pidän tuosta ensimmäisestä kuvasta, damn on kivasti muokattu! Noi vikat kuvat on kans upeita, tää Cobran merirosvoviba on tosi tyylikäs, tykään paljon.

  Tykkään hirveesti kans näistä suhdekiemuroista (oon tosin tainnut kommentoida niin jo aiemminkin) :'D Muhun iskis tollanen ällöromantiikka, nyökkäilisin vaa tyytyväisenä. Eli siis joo, tykkään myös Cobran hahmosta x) Erityisesti tuo ettei hän halunnut leikata kukkia oli mulle semmonen ;-;<3

  En muuten malta oottaa tilannekatsausta sun nukkeporukan nykyisestä tilasta! En oo kehdannu instassa kysyä ku se ois oudon paineistavan kuuloista, mutta ehdottomasti tahtosin lukea sellasta tilannepäivitystä täältä! ^^ Kiinnostais kovasti millaset lookit ja hahmot kaikilla nyt on. Hirmu hyvä kuulla, että oot porukkaan tyytyväinen!

  Hyvät joulunodotukset ja uudet vuodet sinne!

  VastaaPoista
 2. Sairaan hyvä postaus ��❤ Cobra on suosikki sun taeista koska sen tyyli on vaan nii omaperäne ja taiatavasti valikoitu. Tää sen hahmo vaan vahvistaa sen upeutta ❤ mäkin haluisin nähä millasii kaikki sun nuket on nytte :) ne on kaikki nii hienoja ❤ Niin ja Cobra ja Cassandra oli mun otp ��

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit