Vielä kerran...

 


Hellou~
@sestraluna / Eemi
Jep, nukesta ja kuvasta ei voinu päätel

Mun kaikki ajatustoiminta menee atm ompeluihin, ja jos ei ompeluihin niin nukeista haaveiluun (ja haaveilen mä myös reissusta Janen kans mutt se ei nyt liity tähän...)


Jane pääty pukemaan Reverien mun puolesta, ja sulannnn kuinka söpö tää pikkukaveri on ;-; mä kysyin aiemmin kuvausreissulla että saisinko lainaa tätä hattua joskus Reverielle kans, mutta en olettanu ett Jane pukis sen sille sit itteksee ;^;

Jane kans pueskeli mun nukkeja tossa, kun mä ompelin. Sillä kuulemma loppu omat nuket puettavissa kesken joten piti siirtyä vallottamaan mun alueita...Elyna (pg) sai uudet vaatteet ja Vanjie (dal) mutt mulla ei oo kuvaa tähän ellen huomenna muistaa napsia >:(
Ainakin sit ig näätte joskus jossain kuvissa toivottavasti?

Kirjotan tätä siis yhden aikaa yöllä, ja tuo yks mönkiäinen on nukkunu tyytyväisenä jo useemman tunnin tossa XD


99.9% ajasta mä puhun Janesta, tai asioista jotka liittyy siihen. Joten tää postaus tulee oleen myös 99.9% täynnä juttuja Janesta 


Oltiin eilen kuvaamassa, ja Janea rupes kiukuttaa kun Ivar ja Kehrä ei halunnu onnistua yhteiskuvissa. Laitoin Kehrän halaa sitä ja räpsäsin tän...jonka jälkeen se sit olikin kuvaamassa Kehrää lisää! Ja oli kans tyytyväine unu kannatti


Tää on vaan todistematskua siitä että Jane rakastaa kuvaa tätä kaksikkoa...

Tässä lopullinen kuva...tätä voitte sit käydä ihastelemaan paremmin instan puolella.


Musta on ihanaa että mä voin jakaa tän koko harrastuksen Janen kanssa, ja että mulla on ylipäätään joku joka ymmärtää 100% jos puhutaan nukkeasioista ja yritän selittää jotain asiaa. Tehään tätä niin yhessä ja tiiviisti ja totesinkin itte että mä oon myös enemmän innoissaan nukeista joita Jane saa/hankkii kuin mitä mun omiin tulee XD
Oon toki todella kiitollinen omista palloista, enkä vaihtais yhtäkään mihinkään, mutta mä jotenkin myötäelän vahvemmin Janen iloa kuin yksin omaani.

Oon myös kateellinen Janelle sen nukkejutuista...mutt onneks saan lainailla ja kattella niitä ja se saa samoin mun omia!

((Nimenomaan Ivaria hän on kyydittänyt mun puolesta jokaiselle kuvausreissulle mukanaan vaikka alkuun ei siitä tykännyt niinkään. Nyt Ivar on vieny Janen sydämen ja mä kilpainen nukkea vastaan huomiosta))


Mietein tonkin osalta sitä että mitä nukkeilu mulle ittessään on. Kaikkihan aikanaan on lähteny liikkeelle siitä että mä tykkään "näpertää" kaikkee pientä. Nukkekokosta.
Oon joskus nuorempana väsäilly nukkekokoisia herätyskelloja ja ties mitä.

Joten ehkä nukkeilussa mulle se main juttu on aina ollu ompelu ja askartelu jnejne. Ja nyt kun oon päässy takas ompelun makuun, niin palaan ikäänkuin juurilleni.

Hahmojen luonti ja niissä olevat tunnesiteet on mulle kans yks omansa ja todella vahva juttunsa, enkä pystyis ajattelee koko harrastusta omalta osaltani ilman sitä.
Nukeille luotujen persoonien kautta mä kykenen hahmottamaan millasia vaatteita niille haluan, ja millasia kuvia niistä otan.
(Tää oli kans aikanaan mulle se main juttu, nukeil oli oltava just niiden hahmolle sopivat vaatteet. Mutt sit aloin jossain kohtaa ottaa kuvia silleen että ne vaatteet tuntu olevan isossa roolissa. Halusin luoda maalausmaisia kuvia)
Ja nyt oon palaamassa takas tohon mitä se joskus aikanaan on ollu mulle :'D


Sit vaan yleisesti että musta on ollu ihanaa olla enemmän mukana nukkepiireissä ja läsnä tässä harrastuksessa. Kaikki viestit mitä oon ihmisiltä saanu, on luonu yhteyksiä ja lisämerkitystä tälle harrastukselle. Oon todella kiitollinen tästä.

Oon aika extrovertti ihminen, joten tykkään jutella ihan kaikesta turhastakin. Enemmän mulla taitaa olla hankaluuksia pysyä hiljaa lmaoo
Ja Janehan on sit ihan introvertti joka kattoo muhun päin hakien vastausta lääkärissä jos silt kysytään onko sitä sattunu johki sillai "no onks? 8c"  
Jep. Perfect match. Joten jos koskaa törmätää ikinä missää ja yritätte puhua Janelle, ja mä vastaan sen puolesta, nii johtuu just siitä että Janen sosiaalinen ahdistus lyö +100 sillähetkellä ku joku puhuu sille yhtäkkiä. Mutta aina saa moikata ja laittaa viestiä jne!!

Mulla ei ollut tässä mitään pointtia joten turhaan odotatte sitä

Ei mulla varmaa oo muuta

Öitä / Huomenta

Kommentit

  1. Hei ihana nähä postausta sulta! Niin kiva lukee sun tuumia tällee aamusta, mööt <3 Ihanaa kun avaudut sun fiiliksistä nukkeiluun liittyen!
    - Sara

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit